Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 09.08.2018.
08:08
S. Đ. - Vesti A

Domaće zvezde u svetu tetovaže: Violinski ključ i Hristov monogram

Poznate ličnosti oduvek su kroz tetoviranje pokazivali želju za originalnošću. Pevači, sportisti, manekenke svoja tela ukrasili su raznim motivima.

printscreen/katarinagrujic.doll
Pevačica Katarina Grujić

Supruga srpskog fudbalera Filipa Đorđevića, Jovana, redovno svoje pratioce na društvenim mrežama obraduje atraktivnim fotografijam, a jednom prilikom je pokazala i tetovažu koja se nalazi na jednom skrivenom mestu. Atraktivna manekenka postavila je na Instagram fotografiju na kojoj je u kupaćem kostimu, i jednom rukom povlači gaćice kako bi otkrila tetovažu, koja se nalazi na intimnom delu tela.

- Konačno! Dobro jutro, Instagram - napisala je Jovana uz fotku!
Đorđevićka, nekada Švonja, postala je poznata kada se pojavila u spotu Saše Kovačevića "Kako posle nas".

Pevač Aco Pejović nikad nije krio da voli tetovaže. Jednom prilikom na Instagramu podelio je fotografiju iz jednog tatu studija na kojoj možemo da vidimo zanimljiv crtež. On je i više nego zadovoljan rezultatom, pa je pohvalio tatu majstora koji ga je tetovirao.

- Brat Džoni tatu radi svoj posao - napisao je popularni folker.

Popularni pevač je do sada uglavnom tetovirao religijske motive, pa je tako pre nekoliko godina istetovirao reči molitve na nadlanici i Hristov monogram na levoj ruci. Pejović takođe ima istetoviran violinski ključ na listu noge.

I Marija Šerifović je zaljubljenik u tetovaže.

"Ostaću svoja po cenu da budem ničija, jer mi srce kaže kako da volim, a ta ljubav kako da živim - glasi citat koji je istetoviran na unutrašnjoj strani njene desne ruke.

Ovo je samo jedna u nizu tetovaža koje ima po svom telu.

- Odavno sam poželela da se tetoviram i mnogo mi se dopada kako izgledaju moje tetovaže. Ipak, teško je zaustaviti se. Tetovaže mi znače, ali mi više znače ljudi i situacije za koje me one vezuju. Posvećene su nekoj bitnoj osobi i nekom bitnom događaju, ali ipak je to intimno. Jedna je datum mog rođenja, druga nosi jasnu poruku - no regrets (nema kajanja), treća znači: "Plemenita, uzvišena, sa kojom sve počinje i ništa postaje sve... Planiram još tetovaža - rekla je jednom prilikom Marija Šerifović.

 

Ostalo je jos 5 dana!!! Sve u meni najbolje ide vama na dar!!! #Sarajevo #Koševo

A post shared by Marija Serifovic (@serifovic) on Jun 25, 2018 at 12:01pm PDT

Bivši fudbaler Ivica Dragutinović na desnom ramenu ima Isusa Hrista, na levoj nozi Bogorodicu, na leđima krst...

Moda među sportistima

Aleksandrar Kolarov, Aleksandar Prijović, Mateja Kežman, Janko Tipsarević, Milan Gurović samo su neki od sportista koji su zaljubljenici u tetovaže. Teniser Janko Tipsarević poznat je po tome da obožava tetovaže i već ima nekoliko crteža na svom telu, između ostalih početna slova imena najbliže familije, tribale, citat Dostojevskog iz "Idiota", ali i samuraja na leđima.

- Na leđima imam tetovažu koja je simbol za reč genije, a napisana je na japanskom. Svaki put kad idem da se tetoviram prijatelj koji me šara pita: "Da li ti stvarno misliš da bi se Japanci tetovirali na srpskom? - ispričao je Janko.

Srpski reprezentativac Aleksandar Kolarov, inače veliki ljubitelj tetovaža, istetovirao je na desnoj podlaktici likove ćerke i sina, dok su grudi bile rezervisane za datume njihovih rođenja. Ono što je interesantno jeste to što je, kako prenose mediji, svoje zadovoljstvo platio oko 5.000 evra!

Poruka na vratu

Iza uha Katarine Grujić stoji citat "I can and I will" ("Mogu i hoću"), dok joj vrat krasi kruna. Pevačica ima već nekoliko tetovaža na telu, a da su fanovi oduševljeni izborom novih govore i komentari ispod fotografija.

Kaća je prošle godine u emisiji "Amidži šou" otkrila da ima 14 tetovaža i tim brojem je sve iznenadila, jer se mnoge od njih i ne vide na njenim javnim nastupima. Odabrala je za većinu njih diskretna mesta, a dve najveće nosi na vratu i na ruci. Tetovaža krasi i njeno stopalo, a ima i niz malih tetovaža na raznim tačkama.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online