Četvrtak 18. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 30.07.2018.
08:10
S. Đurić - Vesti A

Kamere usud od malih nogu

Naslednici poznatih ličnosti odrastaju pred kamerama, pod budnim okom javnosti, u velikom luksuzu. Većina nas smatra da je njihov život lagodan. Međutim, da li je to baš tako.

Z. K. Munja
Kao i svaka druga mama: Jelena Karleuša

Lepa Brena i Slobodan Živojinović trudili su se da sinove vaspitaju daleko od očiju javnosti.

- Trudila sam se da im objasnim da je slava imaginarna priča koju treba da zaslužiš svojim sopstvenim radom. Nismo mogli da sakrijemo decu od medija i javnosti, ali kada su postali dovoljno zreli shvatili su da je to tatina i mamina slava i da ne treba da se zanose puno - rekla je Lepa Brena za Ekskluziv TV Prva.

Njen i Bobin sin Stefan krenuo je majčinim stopama, a mladi pevač početkom godine napustio je porodičnu kuću u čemu ga je porodica podržala. Međutim, sve je iznenadilo to što je Stefan, kako je rekao, kupio stan na kredit i sam ga isplaćuje.

- Nisam više kod kuće s njima, sad živim sam već nekih šest meseci. Kupio sam, pa ga polako isplaćujem. Uzeo sam stan na kredit. Roditelji su me podržali u tome da odem. Normalno da sam se osamostalio, ko će više živeti s roditeljima - kaže Stefan.

Pevačica Dragana Mirković kaže da njena deca nemaju želju da postanu deo šou-biznisa.

O bahatosti

Draganu Džajić, ćerku naše fudbalske legende Dragana Džajića, upitali su da prokomentariše današnju decu i kaže da li je istina da su bahati.
- Mediji često optužuju decu poznatih da su bahata. Poznajem mnogo njih. Moram da stanem u njihovu odbranu u ovom trenutku jer to zaista nije tačno. Bar ove koje ja znam ovde kod nas, nisu bahata. Naprotiv, jako su lepo vaspitana i obrazovana deca - rekla je Dragana.

Tokom nedavnog odmora u Monte Karlu, Dragana se sa porodicom našla na jednoj ekskluzivnoj žurki na koju su pristup imali samo članovi jednog prestižnog zatvorenog društva, među kojima se našao i slavni dizajner Filip Plejn.

- On je bio oduševljen mojom ćerkom Manuelom koja je izrasla u lepu i zgodnu devojku. Pitao ju je da li je zainteresovana da se bavi manekenstvom, ali je ona stidljivo odgovorila da nije razmišljala o tome. Inače, svi su joj u Monte Karlu prilazili s predlozima da se oproba u poslu modela jer zaista ima predispozicije za to. Ona zasad nema takvu želju i moram priznati da mi je donekle drago zbog toga, a da li će promeniti mišljenje zavisi samo od nje - rekla je Dragana Mirković, čija ćerka i sin još uvek nisu poznati javnosti.

I ćerke Jelene Karleuša i Duška Tošića privlače pažnju medija.

- Okružene su medijima od malih nogu tako da mogu da kažem da odrastaju pred kamerama, tako da je to za njih normalan život. Nisam neko ko krije decu od medija - kaže Karleuša.

Odrastanje daleko od javnosti

Umetnica Lena Kovačević karijeru je gradila i gradi dobrim glasom i kvalitetnom muzikom. Iako joj je otac naš proslavljeni dramski pisac Dušan Kovačević, ona tvrdi da nikada nije tražila njegovu pomoć u karijeri.
- Za sve sam se sama izborila. Zahvalna sam na normalnom odrastanju i tome što me roditelji nikada nisu pritiskali da budem na javnoj sceni. Rasla sam tako i taj parametar mi je sasvim mi je logičan. S druge strane, potpuno razumem ljude koji imaju potrebu da se izražavaju na neki drugi način. Ja sam ipak rasla u porodici gde je jedan od roditelja bio u nekakvom javnom poslu, a to se mog brata i mene nije ticalo i nismo imali tu vrstu opterećenja, niti su nas slikali, niti smo imali tu vrstu pažnju. To nam je strašno prijalo, zato što smo rasli i živeli jednim poptuno normalnim životom - kaže Lena Kovačević.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online