Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 19.07.2018.
08:08
S. Đurić - Vesti A

Ljubav jača od svega

Postoje parovi koje medijska pažnja i znatiželja, mnogo poslovnih obaveza i usklađivanje privatnog i poslovnog nisu doveli do razvoda

Z. K. Munja
Šaban Šaulić sa suprugom

Priče o ljubavnim aferama i bračnim prevarama poznatih ličnosti češće su od onih o brakovima i vezama koje prkose vremenu. Pevač narodne muzike Šaban Šaulić i njegova supruga Gordana već 43 godine su u braku, a godišnjicu su nedavno proslavili u Briselu.

Kompromis i poverenje

Miroslav Ilić oženio se s Gordanom kada je imao samo 19 godina, i u braku su više od četiri decenije.

- Praktično bez ikakvih turbulencija mi smo opstali u braku više od četiri decenije. Mislim da su tri ključne stvari održale naš brak skladnim, kompromis, razumevanje i poverenje. Sa mojom Gordanom živim srećan i ispunjen život - kaže Miroslav Ilić.

- Prošle su 43 godine otkako moju supruga Goca i ja delimo dobro i zlo, i jedno drugom smo najveća životna podrška - napisao je Šaban pored fotografije koju je objavio na društvenim mrežama.

Šabanovom i Gocinom braku mnogi se dive, ali malo je poznato da su se njih dvoje venčali dva puta. Naime, zbog nekadašnjih čestih kasnonoćnih provoda, jednom prilikom sačekan je kod kuće rečima: "Ako ćeš ti tako, aj' mi da završimo."

- Nisam mislio da će ozbiljno da shvati. Potpišem nešto, ono zahtev za razvod. Onda trči, moli, evo me kući, ne idem nigde. Bili smo dugo razvedeni, negde oko 15 do 17 dana - objasnio je jednom prilikom Šaban.

Glumci Branka Pujić i Dragan Jovanović u braku su više od dve decenije. Počeli su da se druže još na Akademiji, da bi njihovo prijateljstvo preraslo u ljubav koja je krunisana brakom. Iako se u javnosti ne pojavljuju često zajedno, ne govore previše o svojoj vezi, važe za jedan od najstabilnijih parova na našoj glumačkoj sceni.

- Kad sam je prvi put spazio, znao sam da će biti moja. Morao sam malo da pričekam, ali vredelo je. Nemamo recept za srećan brak. Nas je od prvog dana vezivalo poštovanje koje gajimo jedno prema drugom. Nikada se između nas nije isprečila karijera ili nešto materijalno. Srećan sam što je Branka skromna i što sam njene želje mogao da ostvarim - rekao je u intervjuu za "Gloriju" Dragan Jovanović.

Bračni par Biljana Jevtić i Aca Ilić već tri decenije su u braku.
- To je bila ljubav na prvi pogled. Sećam se da je bila u društvu pokojne Radmile Todorović kada sam je prvi put primetio. Potom smo se stalno viđali na nastupima i bilo je potpuno jasno da između nas postoji nešto više od običnog poznanstva. Međutim, život nas je odveo na različite strane sve do januara 1986. kada smo se ponovo sreli na turneji u Nišu, Biljaninom rodnom gradu. Posle dve nedelje počeli smo da se zabavljamo i od tada se nikada više nismo razdvojili - rekao je Ilić jednom prilikom.

Teret slave

O braku Đorđa i Olivere Balašević već godinama se ispredaju razne priče. Međutim, oni su i dalje u srećnom braku više od tri decenije.

- Za sve ove godine koliko smo zajedno, baš kao i svi parovi i mi smo imali krizu. To je bilo na nivou inaćenja, durenja i potkusurivanja nekih starih problema. Ipak, smatram da imam jedan sređen i srećan život - rekao je Balašević.

Muzičar Momčilo Bajagić Bajaga izgovorio je sudbonosno "da" Emiliji 1989. godine, nakon sedam godina zabavljanja.

- Veza kao veza nikada nije bila u iskušenju, ali Emi svakako nije bilo lako. Kad si javna ličnost, svakakve stvari o tebi se pojavljuju u medijima. Ema je to stvarno dobro podnela, naročito tih prvih godina našeg zabavljanja, koje su bile najluđe. Mi nismo mogli da idemo na letovanje negde gde idu svi - rekao je Bajaga.


 

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online