Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 12.07.2018.
08:08
S. Đ. - Vesti A

S druge strane šanka

Pop-pevač Saša Kovačević definitivno prelazi u ugostitelje, a krajem avgusta, kako pišu mediji otvoriće luksuzni restoran na Novom Beogradu. S obzirom na to da je veliki ljubitelj dobre kuhinje i da je proputovao skoro ceo svet, Kovačević je u dogovoru sa bratom Radetom odlučio da započne privatni biznis.

N. Đurović
Saša Kovačević

Pevač je kako se piše angažovao najbolji tim koji će raditi na sređivanju restorana. Saša nije želeo da detaljše o novom biznisu u koji se upustio, ali je za beogradske medije potvrdio da je kupio poslovni prostor i da otvara restoran.

- Tačno je da otvaram restoran, ali neću još da pričam o detaljima - rekao je kratko Saša, čijim su stopama krenuli mnogi naši pevači, sportisti, glumci.

Najpoznatiji ugostitelj na estradi svakako je Andrija Era Ojdanić, koji je nekoliko kilometara od svog motela, otvorio i kafanu.

- Nije mi jedini cilj bio da zaradim. Hteo sam da pomognem ovom jadnom narodu. Kod mene može da se ruča i da se popije kafica za svega 200 dinara! Jeftinije je čoveku da ruča kod mene nego u sopstvenoj kući. Uz moje cene, čoveku se ne isplati da troši struju spremajući ručak - kaže Era.

I naš bivši proslavljeni vaterpolista uplovio je u ugostiteljske vode kad je otvorio restoran.

- Oduvek sam sanjao da imam svoju kafanu, samo što nisam mogao to sebi da priuštim, jer sam igrao vaterpolo.

Jednostavno, u takve kafane sam uvek voleo da idem i išao sam. U vreme moje generacije nije se izlazilo u klubove, diskoteke i splavove, već u kafane. Išli smo između ostalog u restorane u boemskoj Skadarliji - kaže Ikodinović.

Pevačica narodne muzike Gordana Stojićević-Janković godinama sa suprugom vodi restoran LM, a redovni gosti su i njene brojne kolege.

- Može se reći da živim od ugostiteljstva, jer penzija je mala, ali se ne žalim. U ugostiteljski porodični posao je utkana i moja muzička profesija, kroz večeri žive muzike vikendom u našem restoranu, gde moje kolege i prijatelji i ja, svakog petka i subote slavimo život i družimo se kroz pesmu i smeh sa dragim gostima - kaže Goca Stojićević.

Glumac Nenad Jezdić poznat je i kao poljoprivrednik.

- Ja sam šljaker, ja sam radnik, ne biram posao. Nemam problem bilo šta da radim - rekao je Jezdić.

Uzgajivačnica pasa

Ima slučajeva na domaćoj sceni koji su pokušali da se ostvare u privatnom biznisu, ali se pokazalo da su ipak bolji pevači.

Marija Šerifović važi za jednu od najboljih pevačica u regionu. Međutim, ispostavilo se da je loš biznismen.

Naša jedina pobednica na Eurosongu prvo je uložila novac u kafić u Beogradu, kod Arene. Posle toga pokušala je sa diskotekom u Beču, ali i to se neslavno završilo.

Poznato je da je Marija veliki ljubitelj životinja, pa je tako jednom prilikom izjavila da želi da otvori odgajivačnicu pasa,

- Planiram da otvorim svoju odgajivačnicu engleskih i francuskih buldoga. U uzgajivačnici ću provoditi veći deo vremena i biću uključena u sve poslove. Mislim da će ljudi biti pozitivno iznenađeni kad budu došli da kupe kuce, a ja im ih lično prodam.

Psima ću tamo pevati po ceo dan - izjavila je Marija jednom prilikom za medije.

Igraonica i salon lepote

Neda Ukraden je pre nekoliko godina otvorila igraonicu za decu, na mestu gde se nekada nalazio kafić.

Pevačica je mislila i na dame, za koje je u okviru igraonice otvorila i salon za ulepšavanje.

- Želela sam da napravim nešto što će svim majkama biti olakšanje u odgajanju dece, pa tako dok se mališani igraju, dame mogu da se posvete sebi - rekla je pevačica na otvaranju.

 

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online