Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 08.05.2018.
12:11
Vestionline, Republika.rs A

Brena i Prija zaratile oko zvanica

Vlasnica "Granda" Lepa Brena i njena snajka Aleksandra Prijović nedavno su ponovo imale žučnu raspravu, a razlog tome ovoga puta bio je spisak gostiju za Prijinu svadbu zakazanu za 21. jun. Naime, perje je počelo da leti kada su se sukobile oko načina na koji će zvanice biti raspoređene u sali na svadbenom veselju Aleksandre i Breninog pastorka Filipa Živojinovića.

instagram.com/aleksandraprijovic/
Svekrva i snaja na slatkim mukama

Njih dve su se posvađale zbog rasporeda sedenja njihovih zvanica u svečanoj sali gde će slavlje biti održano, a Prija je želela da njeno i Filipovo društvo bude što bliže muzici, te se Brena našla uvređenom.

- S obzirom na to da je ostalo još mesec i po dana do venčanja decenije, Aleksandra i Brena neprestano se konsultuju oko svih detalja vezanih za svadbu. Kako im se mišljenja ne poklope svaki put, nastanu žestoke rasprave, pa pevačice ne pričaju i po nekoliko dana. Ovoga puta povod za svađu bio je raspored sedenja. Prija je izričito zatražila da njeno i Živojinovićevo društvo sedi što bliže muzici jer se mlađi više vesele i naručuju mnogo više pesama. Bobini i Brenini prijatelji bili bi smešteni dalje od benda koji će ih uveseljavati u sali, ali je Aleksandra Breni smireno objasnila da je to sasvim normalno i da se tako sedi na većini svadbenih veselja - otkriva izvor portala "Republika", blizak porodici Živojinović.

I na Maldivima se svađale!

Brena i Boba Živojinović ove godine odmarali su se na Maldivima, gde su proslavili godišnjicu braka, a s njima su bili i Filip i Prija. Sve je bilo u najboljem redu do trenutka dok Aleksandra nije tražila da idu na plažu koja je bila daleko od hotela u kom su odseli. Kako je Brena bila umorna od silnih snimanja i nastupa koja je imala pre odmora, htela je da se kupa na bližoj plaži, pa su se oko toga pokoškale. Aleksandra je tom prilikom vikala na Bobinu suprugu i rekla da ona ne želi da se ponaša kao penzioner na moru, što je Brenu poprilično uvredilo. Ona je kasnije skočila na Priju i krenula da se raspravlja s njom, pa su i tada jedna drugoj svašta sasule u lice.

Instagram/aleksandraprijovic
Filip i Aleksandra

- Brenu je odmah počela da se ljuti na Aleksandru i da joj govori da ona prvi put čuje za to, da se na veselju svi podjednako vesele, te da je ružno stavljati starije generacije da sede dalje od muzike samo zato što mladi hoće da divljaju uz glasnu muziku i alkohol. Ona je Prijovićki predložila da ne treba da bude bitno ko će gde sedeti i da je samo potrebno spojiti ljude koji se znaju privatno da sede zajedno. Posle kraćeg koškanja prestale su da komuniciraju, a Prija je odmah obavestila Filipa o raspravi koju je vodila sa Brenom, međutim, njemu je bilo smešno oko čega se njih dve raspravljaju, pa nije želeo dublje da se upliće u celu priču - naveo je izvor "Republika.rs".

Prijovićka se dve noći provodi s Jelisavetom

Aleksandra je provela buran vikend sa glumicom Jelisavetom Orašanin, koja je prvo došla na njen nastup u subotu uveče u jednom popularnom prestoničkom klubu, a u nedelju je pevačica iz prvog reda ispratila Jelisavetinu predstavu "Hotel 88", da bi nakon toga zajedno produžile u noćni provod. Interesantno je da su novopečene drugarice lumpovale bez svojih jačih polovina. Inače, Aleksandra i Jelisaveta postale su bliske pošto se i njihovi partneri Miloš Teodosić i Filip Živojinović druže.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online