Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Subota 10.03.2018.
08:11
S. Đurić - Vesti A

Od ljubavi do svađe i nazad

Prijateljstva na estradi oduvek su bila osetljiva tema jer nije neobično da se dve pevačice druže, a potom se posvađaju, pa se pomire i tako iznova. Većina pevača ističe da su iskrena prijateljstva vrlo retka, mada ima i takvih.

V. Sekulić
Poštuju je kolege: Ceca Ražnatović

Seka Aleksić se družila s raznim kolegnicama, a u poslednje vreme bliska je sa Slađom Alegro. Koliko joj je draga pokazala je kada je na društvenim mrežama postavila fotografiju na kojoj ljubi Slađin trudnički stomak.

- Vanilice moje dve! Divno je imati tebe za prijatelja - napisala je Seka uz ovu sliku.

Ceca Ražnatović je decenijama bila bliska prijateljica sa Mirom Škorić, ali već godinama ne razgovaraju. Ni jedna ni druga ne žele da pričaju o razlozima svađe, a Ceca sada tvrdi da je sa svima u dobrim odnosima, posebno sa Majom Berović, koja stariju koleginicu oslovljava sa Majko.

- Uvek sam se trudila da sa kolegama budem dobra i da imamo kolegijalne odnose, pa je tako i sa Majom. Ljudi moraju da shvate da nisam prijatelj sa svim kolegama i da ne moram da se družim samo sa ljudima sa estrade - objasnila je Ceca.

Svi vole Čolu

Zdravko Čolić je jedan od omiljenijih pevača na estradi i niko ne pamti da se on ikada sa nekim od kolega sporečkao, a kamoli posvađao.
Za miroljubivog tipa važi Jašar Ahmedovski.
- Ne volim svađe, prepirke, tuče, nisam militantan tip. Ne znam ni pištoljem da rukujem. Vaspitavan sam da se sve u životu postiže radom, a ne prevarama, muvanjem, podmetanjem nogu, lažima. Može se stići do vrha estrade i bez skandala i afera. Publika zna da odvoji žito od kukolja - rekao je svojevremeno Jašar Ahmedovski.

Nikolina Kovač i Ana Sević upoznale su se na takmičenju za Zvezde Granda, zbližile su se i danas su jedna drugoj najveća podrška, posebno u teškim životnim situacijama.

Ilda Šaulić i Dajana Paunović pre neku godinu svoje prijateljstvo su podigle na viši nivo i postale kume. Ilda je bila Dajanina kuma na njenom venčanju sa Žikom Jakšićem, a njihovo kumstvo je opstalo i nakon što se lepa voditeljka i pevačica razvela.

Goga kod Cece

Goga Sekulić godinama se družila sa Cecom Ražnatović i bila je redovan gost na svim privatnim slavljima u njenoj kući, ali...
- Na početku karijere Ceca me je najviše podržala. Dobre smo i danas iako nismo u kontaktu jer sam ja uglavnom u Cirihu - kazala je Goga.

Bliske prijateljice su glumica Dragana Mićalović i pevačica Milica Pavlović.

- Milica je osoba na koju sam vrlo ponosna, neko čijoj se hrabrosti divim do neba. Ona je jedna velika lavica, što i jeste u horoskopu. Ona je moj uzor kako se treba boriti u životu. Tvrdim da je najodgovornija osoba koju poznajem - rekla je Dragana jednom prilikom.

 

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online