Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 13.11.2017.
08:11
S. Đurić - Vesti A

Obaraju pešake, pa se kaju

Poslednjih dana poznate ličnosti ponovo su se našle na stranicama crne hronike i to zbog saobraćajnih nesreća. Dragan Kojić Keba, kako pišu mediji, nagodio se sa tužilaštvom i pristao da plati oko 1.100 evra kazne nakon što je pre neki dan na pešačkom prelazu kolima udario osamnaestogodišnju Aleksandru. Mediji pišu da se Keba izvinio porodici povređene devojke, a da se saobraćajka dogodila zbog njegove loše procene.

Z. K. Munja
Samo kad je devojka dobro: Dragan Kojić Keba

- U velikom sam šoku, ali najvažnije je da je devojka dobro. Bio sam sa njom i njenom porodicom sve vreme - kazao je Keba.

Samo nekoliko dana ranije Toni Cetinski je u Rovinju u jednosmernoj ulici pregazio pešaka koji je ležao na putu. Policija još uvek ispituje uzroke ove nesreće i nije poznato da li je čovek već bio mrtav kada je Cetinski kolima prešao preko njega, ili je umro od posledica gaženja.

Smrt na putu

Jurnjava s tezge na tezgu i umor po pevače imaju i kobne posledice. Pre dvadesetak dana navršilo se deset godina od pogibije Tošeta Proeskog, koji je život izgubio u teškoj saobraćajnoj nesreći kod Velike Gradiške. Crni niz se nastavio pogibijom Darka Radovanovića, nekoliko godina kasnije, a u saobraćajnoj nesreći je poginuo i Ljubiša Stojanović Luis.

- Još sam u šoku, znam šta se dogodilo, ali mi nije jasno kako. Tom ulicom često prolazim, morate pažljivo da skrenete, pa gotovo da stanete, kako biste mogli da uđete između dva zida i skrenete levo. Tako sam i uradio, veoma sporo, kao da izlazim iz parkinga. Odmah nakon skretanja osetio sam da se nešto dogodilo ispod mog automobila. Pogledao sam i drugi put, iz drugog ugla i video najmanje što sam očekivao - čoveka. Taj prizor ću celog života da pamtim - rekao je pevač za hrvatske medije. Potresen zbog ovog incidenta on je otkazao sve nastupe.

Z. K. Munja
U šoku: Goca Lazarević

I Goca Lazarević nedavno je bila učesnik nemilog događaja kada je automobilom oborila biciklistu. Kako su rekli očevici, ona je svojim belim džipom oborila čoveka koji je u udesu zadobio lakše povrede.

Pevačica je nakon incidenta zaustavila vozilo kako bi pomogla povređenom biciklisti i na licu mesta sačekala policiju. Goca nije bila raspoložena za priču sa medijima, samo je kratko rekla da je u šoku.

I Ana Nikolić je letos izazvala manji incident u saobraćaju, kada je svojim džipom srušila motociklistu. Na svu sreću motociklista je ustao i nije bio teže povređen.

Halid ostao bez oka

Zbog svog posla pevači dosta vremena provode u automobilu i na putu, pa su saobraćajke česte. Pevačica Danijela Vranić je pre dve godine bila učesnik lančanog sudara koji se dogodio zbog klizavog puta usled kiše.
- U trenutku je tako puklo da sam mislila da je bomba. Vozila sam normalno i odjednom - haos. Imala sam utisak da sam u trenutku izgubila svest, jer nisam znala šta se dešava. Bila sam u potpunom šoku, ali sam prošla sa lakšim povredama, rasekla sam usnu i ugruvala se - pričala je kasnije Danijela.
Halid Bešlić je jedva izvukao živu glavu pre neku godinu kad je u teškoj saobraćajnoj nesreći izgubio oko. Međutim, danas kaže kako je bez obzira na sve srećan jer je ostao živ.
- Zbog oka i dalje osećam posledice nesreće. Jedno nemam, a na drugom mi je vidljivost smanjena za 30 posto, pa sam tu malo hendikepiran. Moram više da pazim kako hodam, a naočare mi smetaju - kazao je Halid.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online