Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 31.07.2017.
07:50
S. Đurić - Vesti A

Poznate žene čuvaju porodicu po svaku cenu: Oprost za preljubnike

Brak Ace Lukasa pretvorio se u medijski cirkus, a ljubavni život u trougao, pardon četvorougao i ostale geometrijske figure. Prvo se pisalo da ga je supruga Sonja prevarila sa Markom Jarićem, on je odmah našao novu devojku Branislavu Pašaliju, pa je ostavio, vratio se Sonji... Ukoliko Lukas oprosti ženi neverstvo on će biti jedan od retkih muškaraca koji je prešao preko toga.

N. Đurović
Jača od tračeva: Ana Kokić

Za razliku od muškaraca žene lakše prelaze preko neverstva muža, čak i kada o tome javnost bruji danima. Brak Aleksandra Srećkovića Kubure i fitnes šampionke Marije Savić Srećković umalo se nije završio razvodom kada su se u medijima pojavile fotografije glumca sa mlađanom koleginicom. Ali, Marija je stisla zube i oprostila mužu prevaru kako bi sačuvala brak i porodicu. Da joj je bilo lako, nije.

- Ostala sam pri tome da nijednu izjavu nisam dala o tome ni tada, pa neka tako bude i sada. Mnogo cenim i volim sebe, znam šta sam postigla i to ne može niko da mi oduzme. Bila je to prolazna faza. Ružna, naravno, ali mislim da svako to mora da prođe. Namerno ili ne, ne znam. Ljubav je lek za sve - rekla je Marija Srećković Savić.

Čuva brak

Gordana Šaulić, supruga Šabana Šaulića već godinama, kako mediji pišu, gleda kroz prste mužu. Bez obzira na pritisak javnosti, brojne priče o njegovom neverstvu sa mlađanom pevačicom Ivonom Negovanović Cucom, Goca je odlučna da svoj brak sačuva.
- Nemam komentar na Šabanovu preljubu - bilo je sve što je Goca jednom prilikom rekla.

Brak Ane Kokić i Nikole Rađena prolazio je kroz razne faze, a tabloidi su ih svako malo razvodili. Najčešće se pisalo o njegovom neverstvu, ali proslavljeni vateropolista i pevačica su ostali zajedno.

- Da sam se pokajala što sam se udala verovatno bih se razvela. Ne mogu više da komentarišem priče na tu temu. Već deset godina nas razvode, kad god zafali neki trač eto nas opet na tapetu - rekla je jednom prilikom Ana.

Z. K. Munja

Posipanje pepelom

Dragan Kojić Keba sebe je "posipao pepelom" nakon veze sa Ljiljanom Jevremović s kojom je dobio ćerku Inu.

Njegova supruga Olja mu je sve oprostila.

- Dragan mi je o tome sve ispričao, čak i više nego što sam htela da znam. Imali smo mnogo problema u braku, ali ako ti je stalo do nekog, moraš da istrpiš, pa i da se posvađaš - rekla je jednom prilikom Olja Kojić.

Ni Željko Mitrović, vlasnik RTV Pinka nije idealan muž, a njegova žena Milica - ćuti. Pre nekoliko godina cela Srbija je bila svedok skrhanosti vlasnika ružičaste televizije nakon smrti Ivane Bodrožić, s kojom je, kako se pričalo i pisalo, bio u vezi sedam godina. Milica se tim povodom nije oglašavala, supruga ga je nakon svega dočekala poljupcima, a sliku je objavila na Fejsbuku.

Z. K. Munja

Odolevaju iskušenjima

Iako se čini da su poznati muškarci skloniji prevarama, ima i onih koji svoje brakove čuvaju, te odolevaju iskušenjima. Brak Slobode Mićalović i Vojina Ćetkovića jedan je od najskladnijih.
- I u našem braku bude uspona i padova, ali svaki sukob rešavamo ljubavlju. Vaspitavana sam da je porodica jako važna. Mislim da to što se porodice raspadaju veliki je problem društva. Volim da pripadam, i da neko meni pripada, da imam decu i porodicu. A kad se dve osobe nađu, kad je brak sklopljen iz ljubavi i Bog vas pogleda da ste jedno za drugo, onda ide mnogo lakše - rekla je Sloboda Mićalović.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online