Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 14.06.2017.
22:06
D. Petrović - Vesti A

Kladionice "žene" najpoželjnijeg u Srbiji

Saša Kovačević postao je glavna zvezda u jednoj kladionici. Ne, nije dobio poveću sumu novca kladeći se na sportske mečeve, već se njegovo ime našlo na listi kladionice sa raznim kvotama vezanim za njegov privatan život. U ponudi su kvote za to kada će se oženiti i kada će dobiti dete. Najveće kvote (10 za ženidbu i 15 za dete) ponuđene su za ovu godinu, ali male su šanse da će se neko opariti, što je potvrdio i sam pevač. To u praksi znači da onaj ko uloži 1.000 evra na to da će Saša stati na ludi kamen u 2017. godini može da zaradi 10.000 evra.

N.Đurović
Ne planira svadbu: Saša Kovačević

- Moram da razočaram sve kladioničare, ali ove godine nemam u planu da se ženim. Ako se to desi, javljam se da uzmemo lovu - rekao je Kovačević, koji je početkom godine okončao četvorogodišnju romansu sa Jovanom Jocić i od tada je singl. Već za 2018. kvote padaju, a najrealnije šanse za ženidbu, bar po mišljenju kladionice, popularni pevač imaće 2019. godine.

Titulu jednog od najpoželjnijih neženja među javnim ličnostima Kovačević nosi već godinama.

Z. K. Munja

Tozovac planirao, ali...

Najokoreliji estradni neženja je Predrag Živković Tozovac. Pre dve godine najavljivao je da će se konačno stati pred matičara sa Mimom, dve decenije mlađom damom s kojom je u ljubavi punih 35 godina, ali... Kako to obično biva, planovi su se izjalovili, pa ostade Tozovac neženja do dana današnjeg.

Ispred njega je samo Vlado Georgiev, koji nema nemeru da se odrekle ove titule, odnosno da se oženi. On je obelodanio da sa devojkom Majom očekuje drugo dete, iako se njihova ćerkica Sofija rodila prošlog septembra. Georgiev, koji je pre nekoliko dana proslavio 41. rođendan, rešio je da nadoknadi propušteno, pa je požurio sa drugim detetom. Ali, pred matičara neće, pa neće.

Na listi najpoželjnijih muškaraca nalazi se i Miloš Biković. Glumac koji je sve popularniji u Rusiji nikako da se skrasi nakon što je pre tri godine okončao četvorogodišnju vezu sa koleginicom Brankicom Sebastijanović. Nakon nje uglavnom se zabavljao sa Ruskinjama, ali nijedna, za sada, nije uspela da ga odvede pred oltar.

- Posao kojim se bavim je takav, čergarski, traži da si stalno u pokretu. Nemam privatan život, ili ga imam veoma malo. U Beogradu sam u proseku oko pet dana mesečno, ali to je život nas glumaca - rekao je jednom prilikom Biković.

Lep kao slika

U samom vrhu liste najpoželjnijih neženja u Srbiji nalazi se i maneken Vlada Vuksanović. Lep kao slika, jedno vreme je bio veren sa Natašom Bekvalac, ali je romansa pukla kao mehur od sapunice. Ona se udala za Ljubu Jovanovića, pa se razvela... A Vlada i dalje momkuje. Za Vanjom Udovičićem dame uzdišu iz vremena kada je harao u bazenu kao vaterpolista. Okončao je sportsku karijeru, obukao odelo i već dva mandata je ministar sporta, ali nimalo nije izgubio od svog šarma. Jedino, što nikako da se nađe devojka koja bi ga privolela da je oženi. Odlasku pred oltar uspešno odoleva i Andrija Milošević. Doduše, već nekoliko godina je u vezi sa koleginicom Aleksandrom Tomić, kupili su zajednički stan, pa je odlazak pred matičara samo pitanje vremena.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online