Utorak 23. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 05.05.2017.
17:01
S. Đurić - Vesti A

Prirodnije je lepše

Želja za boljim izgledom i zavisnost od estetske hirurgije može da se pretvori u pakao. Da je tako dokazuje i primer Tamare Đurić, bivše učesnice Farme, koja se ovih dana suočava s ozbiljnim zdravstvenim problemima, posle izlivanja silikona.

N. Đurović
Pratim trend: Marina Visković

Naime, ona se trenutno nalazi na VMA, a kod nje se nakon ugradnje akva filera razvila infekcija. Tamara je posle svega što je prošla i što preživljava poručila svim ženama da zaborave na estetske korekcije ili da, ukoliko je to neophodno, pažljivo odaberu hirurga. Da je prirodno lepše, govori i činjenica da su se mnoge naše poznate dame, koje su povećale grudi i usne, ubrzo pokajale zbog toga.

Jedna od njih je i pevačica Marina Visković koja je odlučila da se reši silikona iz usana. U trenutku kad je odlučila da ode kod plastičnog hirurga, kako kaže, nije dovoljno razmislila o posledicama operacije i na brzinu je donela odluku.

- Stavila sam silikone u usne - i pokajala sam se! Izgledale su potpuno nepravilno i nikome se nisu dopadale. Izvadila sam implantate, i ovako mi je lepše. Bila sam mlada, ishitreno sam to uradila i zato apelujem na mlade devojke da se dobro raspitaju pre nego što se odluče na taj korak - rekla je ona za jedan beogradski dnevni list.

Silikonske grudi Stoji Novaković pravile su velike zdravstvene probleme, pa je rešila da ih smanji.

Poruka koleginicama

Gorica Popović smatra da glumice često u filmovima i pozorištu ne žele da glume bake.
- Postoji taj problem i teško doživljavaju godine. U Holivudu je to veliki problem, pa zato idu pod nož. Ne znam mnogo naših glumica koje se operišu. Imamo puno lepih i divnih glumica kojima želim da se ne operišu - rekla je Gorica.

- Silikoni su mi napravili veliki problem s kičmom, pa sam ih sa zadovoljstvom uklonila - ispričala je ova folk pevačica.

Manekenka Bojana Rajić veoma brzo nakon što je povećala usne se pokajala zbog svoje odluke, tako da je pre nekoliko godina odlučila da ih smanji.

Hvala genima!

Među pevačicama, manekenkama i glumicama ima onih koje su lepe i bez silikona i botoksa. Po prirodnoj lepoti izdvaja se i Mirka Vasiljević, koja je protivnik plastičnih operacija i, kako je nekoliko puta istakla, ništa nije potrebno da menja na sebi. Zagovornik prirodnog izgleda je i Marija Karan, koja živi u Americi i uspešno odoleva trendu plastičnih operacija.
Tanja Bošković, koja se nikada nije podrvrgla estetskoj hirurgiji, jednom je prilikom rekla da devojke koje su posetile estetskog hirurga liče na plastične viršle. Jelena Rozga u 39. godini i dalje važi za jednu od najlepših žena u regionu. Do sada nije, kako kaže, uradila nijedan estetski zahvat.
- Mogu da zahvali, majci prirodi i genima. Naravno, trudim se da živim zdravo. Svom izgledu, naravno, posvećujem veliku pažnju - kaže lepa Splićanka.

"Izvadila sam silikone iz usana. Mislim da bi manje bolelo da su mi bubreg naživo vadili. Brufen za doručak, ručak i večeru. Užasno je bolelo jer sam ja izvadila sve što sam ranije stavljala. Pokajala sam se što sam ih ikada i stavljala", napisala je tada na svom Fejsbuk profilu Bojana.
I zvezda Granda Jelena Gerbec smanjila je svoje poprsje.

- Rešila sam se silikona i veoma sam srećna zbog toga. Priroda je zakon. Nisam se navikla na strano telo u organizmu i mnogo mi je lakše - rekla je tada Jelena Gerbec.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online