Subota 20. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 30.03.2017.
09:58
Vestionline A

Đani priznao: Varao sam ženu, više ne smem - prebila bi me

Popularni folker Radiša Đani Trajković u poslednje vreme izaziva veliku pažnju javnosti, što zbog svojih izjava u medijima, što zbog koncerta.

Z. K. Munja
No Đani, no parti: Radiša Trajković

U intervjuu za "Alo!" Đani je pričao o dugovima, bakšišu, ali i o supruzi Slađi. On kaže da je ženu ranije varao, ali da više ne sme jer će ga prebiti.

- Ne varam više, prestao sam. Sada sam se uozbiljio. Hoće da me prebije. Smirio sam se, a i omatorio sam. Imam 45 godina - kaže Đani.

Iako supruga želi da ga ponekad postroji, on ipak za nju kaže sve najlepše.

Peva i političarima

Kako se predsednička kampanja približila kraju, Đani je rado odgovorio na pitanje da li peva i političarima.

- Jesu me zvali političari da im pevam. Uvek prihvatim, pare su pare. Ja sam kako vetar duva. Sa svima sam dobar. Šta ću, gledam svoja posla. Menja se politika, menjaju se ljudi, a ti si pevač i gledaj svoja posla. Šta ću ja da razmišljam ko će da pobedi. Svi su najbolji - iskren je Trajković.

- Prelepa je. Mi smo 22 godine u braku, imamo troje dece. Volimo da se šalimo. Odlično funckcionišemo i svakom bih poželeo da ima takvu suprugu i takav odnos sa suprugom - kaže folker.

Đani ne krije da je bio u dugovima, a sa suprugom ima problem i kada je trošenje para u pitanju.

- Da imam pare, ne bih bio u dugovima? Ja sam boem, stvarno zarađujem, ali i trošim. Je*aće mi kevu žena, samo ako me savata negde. Niko nije hteo da me bije zbog dugova. Dug je dug. Kome sam dužan vratim. Nikada nisam imao problema - iskren je pevač, koji je napornim radom stigao tamo gde je danas.

- Mučio sam se kroz život. Prvi album sam objavio 1997. Pevao sam kao klinac po kafanama i svadbama, ali bog me je malo pogledao. Sada sam spokojan. Miran - objašnjava pevač.

Đani obećava publici da će se 8. aprila u Centru "Sava" na njegovom koncertu odlično provesti.

- No Đani, no parti! Biće to velika žurka, lepo druženje i dobre pesme. Jedna luda žurka sa dobrim gostima. Na početku će starački svi da sede, ali kada krene prva pesma, svi će da podignu ruke i pun gas. Gosti na koncertu će biti oni koji koji dobro pevaju i koji su popularni - kaže Trajković i objašnjava kako je došlo do toga da organizuje koncert.

- Žena me je nagovorila na koncert. Ja sam malo neodgovoran po tom pitanju. Ona je rekla da organizujem koncert i to se ispostavilo kao dobra ideja - iskren je folker.

Iako na koncertu neće dobiti bakšiš, Đani ne krije od koga dobija najviše para.

- Vole me svi. Kod sportista uzimam najbolji bakšiš. Oni su pravi beomi. Imam dosta drugova koji me počaste, pravi boemi. Oni su normalni ljudi, tako se i ponašam sa njima - zaključuje Radiša.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online