Subota 20. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Subota 25.03.2017.
19:10
Vestionline, Puls.rs A

Dragana tvrdi: Izmišljaju priče o meni, evo koji je razlog!

Dragana Mirković pričala je o svojoj karijeri i odnosu sa kolegama, ali i zašto nije toliko zanimljiva medijima.

A. Čukić
Čitavu karijeru gradila samo na glasu: Dragana Mirković sa suprugom Tonijem 

Pevačica je i priznala kako njen suprug podnosi njenu popularnost i da li mu smeta malo provokativnije oblačenje.

- Da se moj Toni pita, ja nikada dugu haljinu ne bih obukla, a ni pantalone. Nikada... Samo miniće i šortsiće. On smatra da sam to ja, da mi to najbolje stoji i da tako najbolje izgledam, odnosno ja se njemu tako najviše dopadam. Ako će iko biti oduševljen ovim mojim izgledom danas, to će biti Toni, ima stilistu da vodi na ručak najmanje - rekla je Dragana.

Ona je svoje telo ipak krila i nikada se nije oblačila previše izazovno u svojoj karijeri.

- Čitavu karijeru sam gradila na glasu, pa mi nije bilo potrebno da izgledam upadljivo. Mada, kao mlađa sam sebi dozvoljavala šortseve i miniće. Čak i crtane spotove. Sebi na sceni ponekad dozvolim nešto što privatno ne bih. Scena trpi sve, ali ona i služi za to - iskreno je prokomentarisala.

Pevačica je pričala i o kolegama koji nisu imali dobre namere kada je ona u pitanju.

- Volim kada mogu da oprostim. Svi smo mi ljudi i pogrešimo ponekad. Mnogi od svih koji su se na neki način ogrešili o mene izvinili su se. Radujem se kada mogu da oprostim nekome jer me to oslobađa negativne energije. Mene neprijateljstvo opterećuje i sva ta energija koju mi šalje neko ko me ne naki način ne voli. Kada dođem u sitauaciju da neka osoba želi da joj bude oprošteno, to je divno. To nije minus ni meni, ni njoj, jer lišavanje negativne energije stvara radost - izjavila je Mirkovićeva.

Da li ste svesni da vam zameraju i zbog tog pomirljivog stava?

- Jaoj, tako je! Nemam poroke, ne pijem, ne pušim i ne svađam se, a to je dosadno. Znam da sam dosadna medijima jer ne pravim skandale, ali to sam ja. Zato i izmišljaju priče o meni, baš zato što sam dosadna - rekla je Dragana.

Ne viđamo vašu porodicu često u javnosti, zbog čega je to tako?

- Ja ih čuvam i štitim jer oni ne žele da budu viđeni. Moji roditelji su povučeni, takva su i moja deca. To je genetika. Oni koji kažu da ne mogu da se sačuvaju, to nije tačno. Ja sam dokaz da može. To svako od njih može da traži, za razliku od mene. Ja nemam prava da tražim da ne budem slikana jer je to moj posao. Oni imaju i naravno da ću da učinim sve da ih zaštitim. Svi koji su slikani, oni to žele, da se ne lažemo - bila je iskrena pevačica.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online