Utorak 19. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 07.03.2017.
18:01
Z. MIRKOVIĆ I Ž. TOMIĆ A

Čolini hitovi na dar ženama

Jedna od najpoznatijih zvezda sa prostora bivše Jugoslavije Zdravko Čolić (65), gostovao je proteklog vikenda u Beču, povodom sutrašnjeg Dana žena.

Drago Palavra
Oduševio publiku: Zdravko Čolić

Koncert u dvorani Piramida organizovao je poznati menadžer Fikret Vukalić Fantom, koji je popularnog Čolu posle dve godine ponovo doveo u glavni grad Austrije.

Menadžer Fantom, prema oceni više hiljada fanova poznatog pevača, ispunio je obećanje da će koncert biti nezaboravno veče.

Cveće za zvezdu

Iako je koncert održao povodom Dana žena, i Čola je dobio poklone. Od ženske dela publike popularni pevač je dobio bukete cveća i ruža, a mnoge dame su koristile svaki trenutak da naprave fotografije i selfije. Kada bi Čola došao do ivice bine tik do fanova, bleštali su blicevi kamera mobilnih telefona, jer svi su želeli da ovekoveče taj trenutak.

Veče u čast žena otvorila je operska diva koja studira u Beču Selma Aljović, koja je operskom arijom zadivila publiku.

Kao predgrupa nastupio je Kult bend iz Linca, koji su već jednom otvorili njegov nastup u Lincu.

Naši muzičari koji žive u Austriji "ugrejali" su atmosferu u dvorani, koju je potom "zapalio" Čola izlaskom na binu.

Drago Palavra
Zadovoljni: Još jedan dobro odrađen koncert tima Fantasy produkcije

U publici, kako i dolikuje povodu koncerta, bilo je više žena, i to, kao i na njegovim ranijim nastupima, dama više generacija.

Popularni Čola publiku je držao na nogama više od tri sata, a fanovi su pevali svaku pesmu koju je on započinjao.

U publici nisu bili samo njegovi obožavaoci iz Beča i Austrije, već i iz svih zemalja bivše Jugoslavije, ali i mnogih evropskih država.

Tako su na koncert, kao dobitnici nagradne igre "Vesti", došli bračni par Papak iz Šibenika i supružnici Vučković iz Amsterdama.

Obe porodice bile su oduševljene kada su obaveštene da su dobile karte za koncert u Beču, za koji su se prijavili preko portala "Vesti".

- Oduvek volimo Čolu i ovo je bilo jedno od najlepših večeri, koje ćemo dugo, dugo pamtiti - kažu supružnici Papak.

- Koncert je bio veličanstven i baš smo srećni što smo mogli uživo da slušamo i, što je najvažnije, doživimo Čolu na bini - naglašavaju Vučkovići.

Sudeći po atmosferi i reakcijama publike, ovaj Čolin nastup povodom Dana žena razlikovao se od svih dosadašnjih, jer se Fantom potrudio da obezbedi najbolju opremu, koju koriste samo svetske zvezde, pa je koncert bio i svojevrsni doživljaj za oči i uši. Koliko je publika bila oduševljena dokazuje i činjenica da nisu želeli od njega da se rastanu, već su ga neprestanim aplauzom na kraju nastupa, dozivali na bis, pa je popularni pevač otpevao još nekoliko hitova.

Novi album, novi nastup

Nakon sjajnog koncerta u Piramidi održan je After parti na kojem je svirao Kult bend. Kako kažu članovi grupe ovaj Čolin nastup pamtiće još dugo, kao i svi koji su bili na koncertu. Menadžer Fikret Vukalić Fantom kaže da bečka publika neće morati dugo da čeka na novi Zdravkov koncert. Čim objavi novi album ponovo će doći u Beč da predstavi nove pesme svojim fanovima.
- Publika neće morati dugo da čeka na novi koncert Čole, koji je još jednom dokazao da je najveća zvezda - rekao je Vukalić.
Čola je trenutno okupiran snimanjem novog albuma, ali je zbog koncerta u Beču nakratko prekinuo rad na novim pesmama, koje nije pevao na koncertu, jer je želeo da ih sačuva do objavljivanja albuma.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online