Sreda 24. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 01.02.2017.
18:01
S. Đurić - Vesti A

Kraljica Balkana, meni dosta

Spot Svetlane - Cece Ražnatović (43) za pesmu "Nevinost" za aktuelnog albuma "Autogram" izazvao je veliku pažnju javnosti. U spotu se pojavljuje kao Snežna kraljica, pa nas je zanimalo kako se se jedna južnjakinja snašla u to ulozi.

M. Karović
Nisam hladna: Svetlana Ceca Ražnatović

- Snežna kraljica mogu da budem samo za potrebe spota. Ja sam po prirodi temperamentna i topla žena sa juga. Ne mogu da budem hladna, prosto to nije moja suština, moja bit. Ali, sviđa mi se ideja da izgledam ovako i da nešto promenim - rekla je za "Vesti" Ceca Ražnatović, koja već planira snimanje i novog spota.

- Biće to za numeru "Anđeo drugog reda", a snimaćemo u Crnoj Gori. Još je hladno, pa ćemo sačekati da malo otopli - dodaje uz osmeh folk zvezda.

Imate uspešnu karijeru, koncerte na stadionima i Ušću, šta je za vas novi izazov?
- Treće Ušće. Želim da sa publikom proslavim tri decenije karijere sledeće godine. Pripremam i novi album, ali ne žurim nigde i polako osluškujem pesme. Snimiti album je veliki posao, pa svaki pripremam više od godinu dana. Inače, u toku je moja turneja "Autogram" i non-stop nastupam u dijaspori.

Da li osećate pritisak i odgovornost zbog titule najveće zvezde na Balkanu?
- Kojim god poslom da se bavite imate neki pritisak, jer želite da budete ili najbolji ili među najboljima. Moj posao nosi i odgovornost zato što imam publiku koja prati moj rad, svaki moj pokret, svaku izjavu, rečenicu. I to je ogromna odgovornost, jer negde te mlađe generacije svesno ili nesvesno usmeravam. Zato se trudim da budem idol sa pravim vrednostima. Bavim se najlepšim poslom na svetu - muzikom koja pokreće, to je emocija kao i ljubav.

O Veljku i Anastasiji

Mediji prate svaki korak vaše ćerke Anastasije i sina Veljka? Koliko vam to remeti privatnost?
- Najviše ih prate putem društvenih mreža. Oni ne rade ništa što druga deca ne rade, ili drugi ljudi koji su javno eksponirani. Tu ne može ništa da se spreči. Dok budu zanimljivi medijima to će tako biti. Kad prestanu da budu zanimljivi to će stati. To je prosto tako - kaže Ceca.

S kojom svetskom zvezdom biste snimili duet?
- Nemam takvih ambicija. Uvek sam se bavila sopstvenim dvorištem i nikada nisam imala ambiciju da pokorim svet. Meni je dovoljno ovo što sam doživela na Balkanu i ne treba mi ništa više.

Kako izgleda Ceca kad se ugase kamere?
- Kao i svaka druga žena. Imam privatnih i poslovnih obaveza, vreme provodim s porodicom i prijateljima. Nisam neko ko voli da skita i izlazi, jer nisam željna takvih stvari i sve te želje istrošim na koncertima.

Dva koncerta u Sofiji

Nakon što je u rekordnom roku rasprodala karte za koncert u areni Armec u Sofiji, Ceca je zakazala još jedan nastup na istom mestu. Tako će publici u Bugarskoj zapevati 16. i 17. marta, a ovo će biti njen četvrti, odnosno peti koncert u ovoj dvorani koja prima 15.000 posetilaca.
- Imala sam tu sreću da gotovo od početka karijere pevam u Bugarskoj. Ti koncerti su zaista za pamćenje - kaže Ceca, koja u Bugarskoj uživa status velike zvezde i uvek je dočekana kao bilo koja zvezda svetskog kalibra. Nakon nastupa u Sofiji putuje na Kopaonik zbog nastupa na manifestaciji Mjuzik vik. Na predstavljanje Cecinog spota za pesmu "Nevinost" iz Bugarske je stigla i nacionalna televizija TV Nova, koja je Cecu pratila u stopu.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online