Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Subota 15.10.2016.
14:29
alo.rs A

Tenzije u Sarajevu: Šaban, Brena i Miroslav se ignorisali, Zorica zavodila red

Nervoza, napetost i tenzija vladali su u sarajevskom restoranu gde su se na jednom mestu našli legendarni pevači Lepa Brena, Miroslav Ilić i Šaban Šaulić. Dok su dugogodišnji protivnici Brena i Miroslav jedno pored drugoga prošli kao pored turskog groblja, takvo ponašanje se nije očekivalo od Šabana Šaulića, koji je do juče bio u taboru "Granda".

Z. K. Munja
Dobila nagradu za životno delo: Brena Miroslava ignorisala, a izostala i čestitka od Šabana

Naime, kako piše "Alo!", iako su obe strane posle Šabanovog prelaska na "Pink" tvrdile da je to bio samo poslovni razlaz, očigledno da čelnici "Granda" i Šaulić nisu ostali u dobrim odnosima.

Miroslav i Zorka se izgrlili

I dok se zvezda narodne muzike Miroslav Ilić pravio da Lepa Brena ne postoji, koleginicu Zoricu Brunclik je nakon 15-ogodišnjeg tihog rata ljubazno pozdravio, a palo je i grljenje naočigled kolega. Malo je reći da su muzičke zvezde u njihovoj blizini bile iznenađene.

Zavađene strane na jednom mestu okupio je koncert koji je trebalo da održe u sarajevskoj "Zetri“ povodom 25 godina kompanije "Avaz" i 800. broja magazina "Express". Nažalost, manifestacija je otkazana zbog tragedije koja je potresla ceo region, a reč je o stradanju dve studentkinje koje je pregazio nesavesni vozač, pa je koncert pomeren za 20. oktobar. Ipak, kako bi ispoštovali muzičke zvezde, čelnici "Avaza" organizovali su večeru u restoranu kako bi dodelili nagrade, ali bez muzičkog performansa.

- Umesto lepog druženja i čestitki kolegama na tituli, veče je obeležilo međusobno ignorisanje i tenzija. Brena je, nakon što je prošetala Baščaršijom, došla na druženje gde joj je dodeljena nagrada za životno delo, zbog čega je bila vrlo ponosna. Na ovom ostvarenju joj nije čestitao Šaban, koji je za susednim stolom sedeo sa suprugom Gocom, ali i koleginicom Zoricom Brunclik i njenim suprugom Kemišem.

Doista, ni ona se njemu nije javila kada se pridružila kolegama. Miroslav, koji je sedeo za drugim stolom, po običaju joj se nije javio jer njihovi sukobi samo su pojačani time što je Brena stala u zaštitu Ilićeve nekadašnje ljubavnice, koja ovih dana pokušava da dokaže da ima sina sa njim.

- Brena se družila sa Jelenom Rozgom i Petrom Grašom, dok se Šabanu i Zorici kasnije pridružio Haris Džinović - kaže izvor lista koji se našao na licu mesta.

Prilikom uručenja nagrade za životno delo Brena je iskazala žaljenje što se koncert odložio, jer bi, kako je rekla, to bila lepa prilika da se druži sa kolegama koje dugo nije videla.

Posle nje na binu je stupila Zorica Brunclik, koja je bez dlake na jeziku priznala da na estradi nema druženja, naročito među pevačima koji su tu sedeli.

- Meni uopšte nije žao što se koncert nije održao samo radi druženja. Kakvo druženje, molim vas? Ima ovde onih koji nisu našli za shodno ni dobar dan da kažu kada su ušli - aludirala je pevačica ružičaste kose na vlasnicu "Granda".

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online