Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Nedelja 11.09.2016.
18:06
alo.rs A

Svi su pomislili da se Ceca ponovo udaje, ali...

Folk diva Svetlana Ceca Ražnatović šta god da uradi, to definitivno ne može proći nezapaženo. Najveća muzička zvezda nedavno je objavila video-snimak na svom Instagram profilu, gde je putem aplikacije za mobilne telefone pratiocima dočarala kako bi izgledala u venčanici, sa velom preko lica. Tada se u javnosti spekulisalo da će Ceca ponovo stati na ludi kamen, što je nju nasmejalo.

A. Čukić
O novom braku ni ne razmišlja: Svetlana Ceca Ražnatović

Ne samo da zbog turneje "Autogram" ne bi imala vremena da se uda čak i da želi, već o tome uopšte ne razmišlja. Pravu ljubav upoznala je u braku sa pokojnim suprugom, Željkom Ražnatovićem Arkanom, i od tada nije pomišljala da ponovo stane pred oltar.

- Videlo se jasno da se šalim i da je snimak napravljen isključivo u svrhu dobre zabave. Iskreno da vam kažem, nisam neko ko razmišlja o venčanju. Trenutni emotivni status i način života koji sada vodim mi super prijaju - kaže folk diva za "Alo!" i priznaje:

- Videla sam pre dvadeset godina da mogu da se udam (smeh). Marina Tucaković je lepo napisala stih: "Ne umire se za nekim svaki dan". I zaista je tako. Te stvari se dese ili ne dese, lepo je imati formu braka, ali to nije preduslov za sreću i ljubav - objašnjava Ceca, koja je u junu ove godine izdala album "Autogram", koji je oborio sve rekorde slušanosti.

Folk diva je sada krenula na turneju, a fanovi su oduševljeni.

- Priželjkivala sam to. Mogu da kažem da turneja teče odlično, svih 11 pesama je zaživelo, što me posebno raduje. Za sada najviše volim da slušam pesme "Netačan odgovor" i "Dobrotvorne svrhe" - za razliku od svojih kolega koji govore da su im sve pesme kao deca, Ceca se ne stidi da izdvoji njoj najdraže u određenom trenutku.

Cecin ljubavni život možda jeste velika tajna, ali s druge strane, njen sin Veljko se uopšte ne trudi da krije sreću kada je zaljubljen. On je pre nekoliko dana javnosti predstavio novu izabranicu, voditeljku Kseniju Bujisić.

- Sve su to lepe stvari. U tim godinama je to zdravo i normalno. Dopada mi se jako nova Veljkova devojka - kaže folk diva i otkriva:

- Preslatka je. Poznajem je dugi niz godina, čak i pre Veljka (smeh). Kada je sa mnom radila neki intervju za "Magazin in", ja sam joj rekla: "Znaš šta, kad bi te video moj sin, ne bi ti odoleo.

Sa Dačićem čestitala Štefaneku veridbu

Rvač Davor Štefanek zaprosio je svoju devojku Dolores na prijemu u svoju čast, a među prvima mu je čestitala Ceca Ražnatović, kao i političar Ivica Dačić.

- Ima li veće sreće nego da si uspešan i kraj osobe koju voliš? Želim im divan brak, decu i da i dalje zajedno nižu uspehe - kaže Ceca.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online