Sreda 24. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 19.08.2016.
08:30
D. Petrović - Vesti A

I ljubomora začin za ljubav

Ljubomora je, u većoj ili manjoj meri, prisutna kod svih parova, pa ove boljke nisu pošteđene ni poznate ličnosti. Ana Bekuta koja je više od četiri godine u romansi sa Milutinom Mrkonjićem kaže da često namerno izaziva ljubomoru kod svog partnera, jer to prija poznatom političaru.

N. Đurović
Razumemo se: Darko Lazić i Ana Sević
Z. K. Munja
Motri na Mrku: Ana Bekuta i Milutin Mrkonjić

- Iskreno, kod nas u vezi postoji ljubomora, ali kao podstrek, a ne kao nešto što nas vuče u propast. Dozica ljubomore je lepa u svakoj vezi i Milutin mnogo voli kad ja ljubomorišem, prija mu kada vidi kako reagujem u pojedinim situacijama. Da vam kažem pošteno - ponekad i glumim ljubomoru, jer vidim da mu je lepo i da ga to pali - rekla je Bekuta.

Njena koleginica Tanja Savić smatra da treba biti oprezan sa ovom vrstom emocija.

- Preterivanje sa ljubomorom veoma je opasno i znam mnogo parova koji su se upravo zbog toga razišli. Nije dobro kada je uopšte nema, ali treba biti veoma oprezan. Moj suprug Dušan i ja smo izgradili odnos u kojem je poverenje na prvom mestu. Od početka smo jedno prema drugom bili otvoreni i zbog toga danas nemamo potrebe da lažemo jedno drugo - kaže Tanja.

Kao strastvena škorpija u horoskopu Marija Šerifović sklona je ljubomori, a prevaru ne prašta.

- Kod mene se ljubomora manifestuje burno i nimalo prijatno. Ne mislim da su sitne igrice koje bude ljubomoru imalo simpatične. Veoma sam ljubomorna osoba i izazivanje tog osećanja nije mi blisko. Dešavalo se da me partner prevari i to je pakleno teško. Grozna je izdaja te vrste i zato je se klonim na sve načine. Bolje je prekinuti vezu nego varati. Saznanje da je neko istovremeno vaš i tuđi razara dušu. Veoma teško to prihvatam i ne mirim se sa tim, kao i svaki normalan čovek - iskrena je Marija.

Ana veruje Darku

Ana Sević koja je u braku sa kolegom Darkom Lazićem kaže da ima puno poverenje u muža.
- Ne smeta mi kada Darka ljube obožavateljke, radimo isti posao i apsolutno se razumemo. Ja verujem Darku, kao i on meni. On je često odsutan od kuće zbog nastupa, ali sam ubeđena da ne prelazi granicu preko koje dalje ne može - rekla je svojevremeno Ana i otkrila da ni njen muž nije ljubomoran, naprotiv, voli kada ona nosi izazovne haljine.
- Darko je čovek koji uživa u tome da se ja provokativno oblačim i da budem lepa jer je to po njegovom ukusu. On bi čak da to bude još izazovnije - dodaje Ana.

Jelena Karleuša kaže da u njenom braku još ima varnica i doza ljubomore, iako su Duško i ona već deset godina zajedno i imaju dve ćerkice.

- Moja najveća sreća jeste to što se moj muž i dalje ponaša kao zaljubljeni tinejdžer, još je ljubomoran kao na početku, štipka me i pipka kada sami uđemo u lift, šalje mi ljubavne i perverzne poruke po ceo dan - otkrila je Karleuša.

Seka Aleksić nema problema sa ljubomorom supruga Veljka, jer mu ne daje povoda za to.

- Moj muž je ljubomoran samo u onoj meri koja je prisutna kod normalnih parova. Muškarac može da bude preterano ljubomoran samo ako mu žena da povoda za to ili ako nije dovoljno siguran u svoje kvalitete. Veljko nema problem sa tim i on je muškarac koji je čvrsto na zemlji. Ja sam svoju sreću pronašla. Naš odnos se zasniva na uzajamnom poštovanju, iskrenosti i poverenju, tako da nema mesta za patološku ljubomoru koja je neprijatelj mnogih brakova - ispričala je Seka Aleksić.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online