Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 23.02.2016.
08:58
E. V. A

Karleuša rekorder po broju tužbi

Jelena Karleuša (37) opet će se naći pred sudom, ovog puta zbog svađe sa Dijanom Janković. Ročište je zakazano za 9. mart, a svađa dve pevačice započela je nakon gostovanja Dijane u jednoj emisiji u kojoj je pokazala enterijer svog doma i famozni lift, "koji svako može da priušti", a Karleuša je indirektno isprozivala na Tviteru.

Z. K. Munja
Tuži sve redom: Jelena Karleuša

- Vila, lift, limuzine, bazeni, versaće vaze, ermes... Niko to može imati, ali životni uspeh se ne može kupiti - napisala je Karleuša, ali joj Dijana nije ostala dužna.

- Ne znam koji je to poriv da dotična godinama napada bolje, bogatije i uspešnije od sebe. O čemu se radi? Boli je moja vaza, pa me je nazvala šušom? Ta ista Jelena je tokom četiri meseca braka s prvim suprugom, kad je jedino i imala para, pričala po medijima o vilama, dijamantima, brilijantima. Nijedna koleginica je nikad zbog toga nije vređala niti nazivala šušom. Pa zar sama nije pre dve godine dovodila ekipe u svoju nazovi vilu u Lisičjem potoku i snimala se kako liftom ide do spavaće sobe. Ne znam zašto konačno ne gleda svoja posla, svoju porodicu, svoj bazenčić od dva kvadrata. Ne dam nikome da me vređa, pa ni njoj. Uostalom, zašto bi se jedna velika zvezda bavila mnome i time šta imam, a šta nemam u kući - rekla je Dijana koja se neće pojaviti na ročištu, jer putuje u Ameriku.

Karleuša je inače rekorder po broju tužbi, pa njeni advokati imaju pune ruke. A, tuži sve redom - novinare koji pišu ono što joj se ne dopada, koleginice, najavila je šest tužbi protiv voditelja Vladimira Đorđevića i emisije Bulevar, a jedno vreme jednom nedeljno je pisala tužbe protiv Ivana Ivanovića koji je redovno prozivao u svojim emisijama.

Ipak, najžešći sukob imala je sa Cecom Ražnatović koju je isprozivala u otvorenom pismu na Fejsbuku, posle čega je usledila Cecina tužba. Njih dve su se čak i srele u jednom trenutku pred sudijom na ročištu, što je bio do tada nezabeležen estradno-medijski događaj. Nakon dve godine suđenja presuđeno je u korist Cece, ali je Apelacioni sud ukinuo ovu presudu.

Slično se desilo i sa sudskim sporom koji je godinama vodila sa Darom Bubamarom. Nekada bivše prijateljice našle su se na sudu zbog brojnih javnih prozivki, a vrhunac je bio kada se Dara pohvalila da je firma njenog supruga Zorana Kesića dobila spor protiv Karleuše, jer je bez dozvole autora preuzela pesmu "Krimi rad" i da će zbog toga morati da plati 20.000 evra.

Međutim, Karleuša je sve to demantovala tvrdeći da je tužba u potpunosti odbačena nakon što je sudu predstavila dokumentaciju i dokaze da poseduje sva prava na pesmu "Krimi rad".

Pohvale za Cecu?!

Iako godinama blati Cecu na svakom koraku, Karleuša je nedavno čak i uputila kompliment na račun koleginice. Kao član žirija u Zvezdama Granda ona je komentarisala jednu takmičarku koja je pevala Cecinu pesmu.
- Pevala si "Oproštajnu večeru" od Cece koju u originalu izvodi Ana Visi. Fora je u emociji i šmekerskom pevanju. Ne znam koja je bolje otpevala tu pesmu Ceca ili Ana Visi, ali obe su poznate po emotivnom pevanju. Njima srce krvari dok izvode tu pesmu - rekla je Karleuša u emisiji i sve ostavila bez teksta.


 

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online