Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 07.10.2015.
08:45
V. Tasić - Vesti A

Opasno je biti na vrhu

Željko Šašić (45) ne krije da je šokiran pričama kako je njegova bivša supruga Sonja Vuksanović podnela tužbu protiv njega zbog toga što ne plaća alimentaciju za njihovu 16-godišnju ćerku Sofiju. Kako pišu pojedini mediji, navodno je dužan čak 20.000 evra za alimentaciju.

Z. K. Munja
Vladar svoje sudbine: Željko Šašić

- Neću o tome da govorim. S obzirom na to da se radi o maloletnom detetu, da je sudski postupak u toku, ne želim da o tome detaljišem po novinama. Moj advokat može da vam kaže šta se tu u stvari dešava. Neću ni sa kim da se prepucavam po novinama, na štetu sopstvenog deteta - kaže Šašić.

Koliko su vas uzdrmale javne prozivke?
- Ma nema tu šta... Priča je potpuno suluda, onaj ko je izneo tu priču u javnost, već je u prekršaju. Ne daj bože, da sam kao oni! Zna se dobro ko je ko, ko je šta. Neću da se petljam sa svakakvima i da se hvatam u njihove mreže. Ja znam da sam ispravan, čist i ne bojim se osuda javnosti. Svašta bih mogao da kažem, ali sad nije pravi trenutak. Ali, kad budem progovorio, daleko će se čuti. Advokati su mi rekli da je, za sada, bolje da ćutim.

Kako se sačuvati od skandala?
- Uvek sam bežao od toga da budem tabloidna ličnost. Ali, ne postoji formula kako pobeći od toga. Svako ima neki svoj način. Nikad o tome nisam razmišljao, niti sam osmišljavao svoj imidž. Ponašam se spontano, onako kako se osećam u datom trenutku. Svako pliva kako zna i ume.

Menja li se šta na estradi?
- Menja se utoliko što je sve gore i gore, bez ikakve nade da će jednom biti bolje. Gužva je sve veća. Mi, da kažem stariji pevači, još i imamo prostora. Ali, ovi mlađi, klinci, teško mogu da se izbore za svoj prostor. Treba biti spreman na sve, imati brdo para i živaca, treba preživeti sve prevarante i muljatore koji love u mutnom i samo gledaju kako da nekoga opelješe. Situacija je katastrofalna.

Da li ste na početku karijere sanjali šta će vas sve snaći?
- Ja sam sanjao sebe na velikoj bini, okruženog vrsnim muzičarima, kako skačem i pevam energične pesme. Ali, kad su snovi počeli da se ostvaruju, kad sam objavio prvi CD i bio popularan kao Čola, to mi se uopšte nije svidelo. Onda sam snimio drugi album sa Aleksandrom Radulovićem Futom, pesme nisu bile komercijalne, a muzički "znalci" su me popljuvali iz sve snage. Diskografski sam pao, ali sam bio zadovoljan.

Reč advokata

Kako kaže Šašićev advokat Nenad Cvijetićanin, krajem prošle nedelje pevaču je stigla opomena pred tužbu u kojoj se navodi da se potražuje novac za izdržavanje ćerke Sofije.
- Mi smo u četvrtak poslali odgovor na tu opomenu. Nemamo nikakvu informaciju da je poslata tužba ili da je podneta krivična prijava. Inače, u postupcima gde se radi o maloletnicima i njihovim pravima, javnost je isključena. Nije tačna informacija da Šašić duguje 20.000 evra na ime neisplaćenih alimentacija. Novinski stupci nisu mesto na kojem treba to rešavati - kaže Cvijetićanin.

Kako ste podneli pad?
- Jedno vreme, u jeku najveće popularnosti, bio sam kao mašina. Nisam znao gde ležem, a gde se budim. Nisam znao gde glavom udaram, svi su me vukli i cimali. Na sreću, brzo sam ukapirao koliko je naporno i opasno biti u žiži i na vrhu. Svi te troše, a onda sažvaću i bace, treba ti obezbeđenje, život ti se pretvara u sekiraciju. Treba imati želudac za sve gadosti koje te snalaze. Ja nisam od tih, volim da budem vladar svoje situacije i zato mi je odlično ovde gde jesam.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online