Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 03.07.2015.
08:56
E. V. A

Batine pljušte na estradi

Nema dana a da se na estradi ne desi neki skandal. Ako to nije ponašanje učesnika rijaliti šou-programa, tu su pevači koji sablažnjavaju javnost. Kako pišu beogradski mediji, Amel Ćeman, poznatiji kao Ćemo, pretukao je devojku do krvi zbog čega je saslušan u policijskoj stanici Savski venac.

Z. K. Munja
Završili na sudu: Adil Maksutović i Ana Ramadanovski

Inicident se dogodio na parkingu ispred jednog kluba još pre dva meseca, ali je policija tek sada uspela da mu uđe u trag. Ćemo se kune da to nije istina, čak tvrdi da nije bio na saslušanju, iako su mediji objavili njegovu fotografiju ispred policijske stanice uz izjave svedoka ovog incidenta. Šta je od svega istina pokazaće istraga, ali se ponovo po ko zna koji put ispostavilo da se na estradi ništa ne može sakriti.

Suđenje između Adila Maksutovića i njegove bivše nevenčane supruge Ane Ramadanovski i dalje je u toku nakon što je pevač pretukao nesrećnu ženu pre godinu i po dana, samo mesec dana nakon što mu je rodila sina! Pokušavao je Adil više puta da umilostivi Anu kako bi izbegao povlačenje po medijima zbog suđenja, ali je ćerka Džeja Ramadanovskog ostala neumoljiva i batine nije oprostila.

Na meti nasilnika bila je i Maja Marijana koja je završila u bolnici nakon što ju je pretukao nevenčani suprug Mladen Šmrkić. Ona i danas nerado govori o ovom incidentu pre svega zbog njihove zajedničke ćerkice Milice, ali se Maja i Mladen obilaze u širokom luku gde god se sretnu.

U dokumentarnom filmu "Ispovest" Marija Šerifović je otkrila mračnu stranu svoje porodice i otvoreno progovorila o tome kako je njen otac Rajko krvnički tukao njenu majku Vericu, koja je i sama priznala da je često izubijana, modra i u krvava bežala na ulicu od pomahnitalog Rajka i tražila zaštitu policije.

Ništa bolje nije prošla ni glumica Tijana Vučetić, koja se proslavila ulogom Petrojke u seriji "Selo gori, a baba se češlja" koja je spas od muža nasilnika morala da potraži u Sigurnoj kući zajedno sa ćerkicom.

Batine i zlostavljanje u braku godinama je trpela i Anabela Atijas u vreme dok je bila u braku sa Gagijem Đoganijem. Kako je kasnije priznala, bilo je sramota da prizna šta se dešava u njena četiri zida, pa je godinama i od najbližih krila da je Gagi maltretira. Na kraju joj je pukao film, razvela se od Gagija i ubrzo ponovo udala za Sarajliju Andreja Atijasa s kojim je danas srećna.

Poražavajuća statistika

Da li zbog krize i manjka novca, u Srbiji je poslednjih godina u porastu nasilje u porodici, koje se, nažalost, sve češće završavaju ubistvima. Prema zvaničnoj statistici, 2012. godine više od 9.000 žena bile su žrtva nasilja u porodici. Podaci su dobijeni na osnovu informacija iz centara za socijalni rad. Ali, treba imati u vidu da su ovo samo prijavljena nasilja koja su zavedena, a ko zna koliko ima još žena koje svakodnevno trpe batine i ćute.

Ali, spisak javnih ličnosti koje su trpele nasilje nije konačan jerm na estradi postoji još mnogo parova koji u javnosti glume kako su srećni i zaljubljeni, iako je ta ljubav često začinjena batinama. Međutim, koliko god se javne ličnosti trudile da sakriju svoj prljav veš, on nekako uvek ispliva na površinu i sve tajne se kad-tad saznaju.




 

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online