Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 02.06.2015.
09:48
V. Tasić - Vesti A

Supruge ih naterale da priznaju sinove

Priče o vanbračnoj deci poznatih uvek su bile prava poslastica za ljubitelje estradnih pikanterija. Ovih dana, junak jedne takve, dramatične priče o nepriznatom sinu je Miroslav Ilić. Dok njegova supruga Gordana pati, pevač pokušava sve da ubedi da je žena koja ga optužuje da nije priznao sina Devina običan psihopata.

Z. K. Munja
Uradio DNK: Marinko Rokvić

- Ma znam ja dobro odakle vetar duva i ko stoji iza svega. Uvek sam imao dobar nos - kaže Miroslav.
Šta se krije iza optužbi žene iz Kanade, koja tvrdi da je bila u velikoj ljubavi sa Slavujem, i da sa njim ima sina, verovatno znaju samo oni. Po pevačevim rečima, sve ovo najteže pada njegovoj suprugi Gordani.

Često su upravo supruge, u sličnim situacijama, morale da čiste za svojim muževima i da uvode red u haos koje su njihove jače polovine napravile. Da nije bilo Slavice, supruge Marinka Rokvića, pitanje je da li bi pevač ikad utvrdio da pored Nikole i Marka, ima još jednog, starijeg sina. Kada mu je devojka sa kojom je, kako tvrdi, u prolazu proveo samo jednu noć, rekla da mu je rodila sina, Marinko je bio u šoku. Nije mu padalo na pamet da ulazi u bilo kakvu kombinaciju sa njom, niti da dečaka prizna. Ali, godinama ga je mučilo pitanje da li je on zaista njegov sin. Na Slavičino insistiranje urađen je DNK test koji je potvrdio da je Marinko ipak njegov otac. Priznaje Marinko da mu je žao što dete nije odmah priznao i beskrajno je zahvalan svojoj Slavici što je rešio sve dileme zahvaljujući njoj.

I Era Ojdanić je svoje dvoje vanbračne dece priznao na insistiranje svoje supruge Ljupke. U braku sa njom, dobio je dve ćerke i sina. Takođe dok je bio u braku sa Ljupkom, Era je dobio još dvoje dece, sina i ćerku, u razmaku od tri godine, sa dve različite žene. Kako kaže, za razliku od mnogih, on je svoje račune uvek plaćao, a u svemu mu je pomagala tolerantna Ljupka. Ona ga je i nagovorila da decu odmah prizna, jer ona ništa nisu kriva. Svoje grehove iz davnih dana, kada je uveliko bio oženjen, Era nikad nije krio.

Keba neće da čuje za ćerku

O Draganu Kojiću Kebi i njegovoj vanbračnoj ćerki napisano je na stotine tekstova. Borba tekstopisca Ljiljane Jevremović, Inine majke, da Keba prizna ćerku, trajala je godinama. Ina je dobila prezime Kojić i mesečnu alimentaciju, ali Keba za ćerku neće ni da čuje. Usput, tokom preganjanja po sudovima s Ininom majkom, Keba je izveo čitav niz pravnih vratolomija, kako bi zaštitio svoju imovinu. Zvanično, to jest fiktivno se razveo od supruge Olje sa kojom i daje živi i zvanično se oslobodio kompletne imovine. Po papirima, sad ga izdržava sin Igor, sa kojim je sklopio ugovor o doživotnom izdržavanju. Kako se priča, sve je delo pevačeve supruge Olje, koju je mužu neverstvo oprostila.

Šaban Šaulić sigurno ne pamti kada je poslednji put video svoje najstarije dete, vanbračnog sina Roberta, kojeg je dobio kao 18-godišnjak. Iako su se Robertova majka i on rastali pre nego što se dete rodilo, pevač je sina priznao. Deset godina kasnije, Roberto Šaulić je promenio prezime. Uz Šabanovu saglasnost, dečaka je zvanično usvojio očuh, suprug njegove majke. Kako se priča po estradi, sve je to bilo u režiji Šabanove supruge Gordane, kako bi zaštitila svoje troje dece, da jednog dana ne bi morali da dele imovinu s očevim najstarijim sinom. A kada je Roberto prestao da zvanično bude Šaulić, Goca i Šaban su njegovoj majci na ruke izbrojali tadašnjih trideset miliona dinara, što je bilo pravo malo bogatstvo. Tada je pevač završio za sva vremena s najstarijim sinom.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online