Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 20.04.2015.
09:00
V. Tasić - Vesti A

"Više nigde ne idem bez zaštite"

Mia Borisavljević (30) poslednjih meseci nigde ne mrda bez telohranitelja. Kršni momak koji je stopu prati, nije deo imidža, niti ga je angažovala da bi glumila zvezdu, već zato što je morala. Krajem prošle godine Miu je pretukao bivši dečko, koji se nedavno uselio u zgradu u kojoj živi.

Z. K. Munja
Mia Borisavljević uvek bira pogrešne muškarce

- Telohranitelj mi daje osećaj sigurnosti i morala sam da ga angažujem. Osim što se uz njega osećam bezbednije, on mi pomaže u stvarima koje više ne mogu sama da postignem. Mnogo toga završava za mene, pa lakše funkcionišem - kaže Mia.

Da li ste se uplašili kada vam je bivši dečko postao komšija?
- Istina je, doselio se zgradu u kojoj živim i, iskreno, ne znam šta drugo da vam kažem. Nismo u dobrim odnosima i pokušavam da ga ne sretnem. A što se tiče straha - ja ne znam ni šta je to strah! Nikad se ničega nisam plašila, pa ne znam zašto bih sad.

Posle svega što vam se dešavalo, da li ste promenili odnos prema muškarcima?
- Ne, niti sam postala pametnija. Sve je ostalo isto. Ne bih volela da generalizujem stvari, pa da kažem da su svi momci ovakvi ili onakvi, ali ja sam uvek birala pogrešne muškarce. Ali, neću više o njima. Sama sam, hoću da se odmorim od muškaraca i da malo uživam sama.

Trenirate li možda neku borilačku veštinu ili idete na kurs za samoodbranu?
- Ne pada mi na pamet, jer neću da se bijem sa muškarcima. Fizički su jači, a verbalno se ne vredi sukobljavati sa nekim ko ne može intelektualno da vam parira. Jezik mi, nažalost, uopšte ne pomaže u muško-ženskim odnosima. Što se tiče moje odbrane, braniće me onaj ko je stručan, osposobljen i plaćen za to.

Koliko je skupo danas imati telohranitelja?
-Vreme je najdragocenije i ništa od onoga što mi štedi vreme i živce nije skupo. Obezbeđenje me rasterećuje mnogih obaveza, mnogih problema i ko zna čega još. Kada sam ga angažovala, nisam ni sanjala koliko je telohranitelj dragocen u svakom smislu.

Priča ste da ste papreno platili pesmu i koreografiju za nastup na Drugom Pinkov festival. Koliko se to isplati?
- Muzika se danas i gleda, a ne samo sluša. Ko to ne shvata, taj je prošlost u ovom poslu. To je suština. Danas je sve skupo, ne samo pojavljivanje na festivalu. Skupa je svaka pesma i sve što prati nastup. Ali, ne može se gledati samo da li je nešto skupo ili ne. Ko hoće da opstane na estradi mora mnogo novca da ulaže. Od minulog rada ne može da se živi. Niko ne očekuje da na festivalu nešto zaradi, ali pojavljivanje na ovakvim muzičkim manifestacijama je odlična reklame. Ne može se na festival niko obogatiti, niti očekivati da vrati ono što je uložio.

Slikanje ne garantuje posao

Da li učešće na festivalu bar donosi više poziva za tezge?
- Kako kome. Nekome ne može da pomogne ni pet festival, ako nema posla. U našem poslu je mnogo važno da se održava kontinuitet, a pesma je najbitnija. Ima ljudi koji se ne pojavljuju ni na festivalima, ni na televiziji, ni po novinama. Nigde ih nema, a razbijaju se od posla. Oni ne mogu da stignu da defiluju po televizijama i da se svaki čas slikaju, jer moraju da rade. Oni što se najviše slikaju i kojih ima najviše po medijima zapravo imaju imaju najmanje posla. Ali, zato imaju vremena za slikanje - kaže Mia.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online