Subota 20. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 12.01.2015.
09:39
V. Tasić - Vesti A

Pohapsio bih predsednike opština

U poslednje vreme Boru Drljaču (73) stalno proziva neko od kolega. Kažu da je nepristojan, nekulturan, da se na snimanjima TV emisija ili gura ili spava. A, po novinama se pojavljuju njegove fotke kako jede, uz komentare da je njegovo ponašanje bruka i sramota. Svim zluradim komentarima na svoj račun Drljača se slatko smeje.

Z. K. Munja
Nikoga ne olajava iza leđa: Bora Drljača
 

- Prozivaju me najveći primitivci, klošari i budale koji pojma nemaju šta je kultura. Šta koga briga šta i koliko jedem? Pa ja ne mogu da pojedem više od 200 grama mesa. Pravim štosove na snimanjima da bih malo podgrejao atmosferu, zabavio kolege i narod. Nikoga ne olajavam iza leđa, kao mnogi što crkoše od ljubomore i zavisti. Ej, meni može samo da bude kompliment što i za mene ima mesta u novinama, pored gomile prostitutki koje pokazuju gole grudi i zadnjice. Meni i nije mesto s njima, jer sam oličenje časti i poštenja, jedinica mere kako treba raditi ovaj posao - kaže Drljača.

Gajile me dve bake Marije i tetke

- Kada sam imao dve godine, ustaše su ubile moju majku. Najranije dane detinjstva, dok se nije završio Drugi svetski rat proveo sam po zbegovima. Gajile su me moje dve bake, dve Marije. Tu su još bile i moje tetke - Janja i Milka. Rastao sam u sirotinji. I kad ništa nisam imao, bio sam zadovoljan. Tako je i danas - koliko god da imam, ili nemam, meni je dosta.

Vi baš i ne patite od skromnosti...?
- Što da budem skroman u ovoj lakrdiji od estrade na kojoj se poređao sav mogući šljam, tražeći 'leba bez motike? Nekad je ovo bila cenjena profesija, pevači i muzičari su bili poštovani ljudi. Sad je katastrofa zbog onih koji hoće po svaku cenu budu na estradi i u medijima. Ako ih nema dva dana u novinama, hoće da crknu od muke. Kukaju na tabloide kao fol, a tabloidi su ih stvorili. Pa, u svakoj seoskoj kafani ima ljudi koji bolje pevaju od mnogih koji važe za neka pevačka imena. Mnogi propadoše viseći na televiziji, iako 'leba nemaju da jedu, a kamoli struju i ostale račune da plate.

A pevači koji pevaju na trgovima?
- E, to je posebna sorta. Nisu oni krivi što imaju posla. Ja bih hapsio sve predsednike opština u kojima se organizuje pevanje na trgovima. Pohapsio bih ih jer daju silnu lovu pevačima, dok siroti narod bukvalno gladuje. Pričaju o štednji, a odakle onda plaćaju pevače, svoje miljenike? Bacaju narodu prašinu u oči. Ja sigurno nisam od tih koje će neko angažovati na peva na trgovima o državnom trošku, to jest o trošku ovog jadnog naroda koji više ne može da izdrži jad i bedu.

Priča se da se Era Ojdanić naljutio na vas, jer ste navodno rekli kako za 50 evra šeta klinke?
- Ma kakvi, nije Era ljut na mene. On voli da bude interesantan, da se hvališe i to je njegova stvar. Nas dvojica smo drugari decenijama. Na jednom snimanju sam rekao da svako od nas može za 50 evra da nađe devojku koju će povesti sa sobom na snimanje. Šta tu ima loše? Nekome ko ne zna šta se krije iza lažnog estradnog sjaja, i te kako je zanimljivo da dođe i da na jednom mestu vidi sve te koji se po emisijama smeškaju, glumataju zvezde, a obični su klošari i budale.
 

Ivan je ispod mog nivoa

Voditelj Ivan Ivanović vas često proziva u svojim emisijama. Šta biste mu rekli da ga sretnete?
- On je obična budala koja se nakačila na mene. Njemu onako malom od metar i žilet je štos da se zakači za nekog velikog. Ja mu ništa ne bih rekao, ali bi mu moja Rada zube razbila. On je o meni lupeto svašta, pa se posle izvinjavao. Šta bih ja mogao da kažem tom balavcu? Ništa, jer on je ispod mog nivoa. Moje društvo su doktori, profesori, ambasadori, predsednici država... Ne pričam ja sa probisvetima koji po svaku cenu hoće da budu deo estrade.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online