Subota 20. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Petak 05.12.2014.
09:26
D. Dušanić - Vesti A

Grandov festival: Svi srećni, svi zadovoljni

Saša Popović (60) može da bude zadovoljan - peti Grandov festival prošao je u najboljem redu, a prikupljeno je oko 150.000 evra za bolesnu decu iz Fondacije Novi Beograd.

Pobednici: Milica Todorović, Snežana Đurišić i Dejan Matić
 

Raspoložen direktor Granda ljubio je sve redom - Vesnu Zmijanac u usta, a Šabana u ćelu! Među izvođačima nije bilo tenzija, jer je festival bio humanitarnog karaktera, a Snežana Đurišić koja je ubedljivo trijumfovala sa pesmom "Niko me nije voleo kao ti" umalo nije zaplakala.


- Nisam razmišljala o plasmanu kad sam se prijavila na festival. Pre četiri godine takmičila sam se sa pesmom "Lepi moj", i kada sam se vratila kući kao sedmoplasirana, moj muž Slobodan je zaplakao. Nije mogao da veruje da su mi izmakla priznanja, smatrao je to velikom nepravdom. Voleo je mnogo tu pesmu, koja je postala veoma slušana i tražena. I eto, Goran Eganović, tekstopisac te numere, napisao mi je novu pesmu s kojom sam sada pobedila - rekla je Snežana.
 

Kemiš i njegove žene

Miroljubu Aranđeloviću Kemišu jedna poznanica je dobacila: "Dok se ti švrćkaš iza scene, tvoje žene odlučuju o sudbini pevača." Jer, među članicama žirija bile su njegova bivša i sadašnja supruga - Vesna Zmijanac i Zorica Brunclik. Vesna je svaku pauzu tokom emitovanja reklama koristila da se iskrade sa svog mesta u žiriju i šmunge iza scene, kako bi popušila cigaretu. Često se trčeći vraćala, jer je naredni takmičar već počeo da peva.

Milica Todorović, koja je takmičenje završila na drugom mestu, bila je odlično raspoložena, iako je primala injekcije uoči nastupa. Neumorno je pozirala fotoreporterima, davala izjave TV ekipama, ali i upadala u kadar koleginicama.

Zadovoljan je bio i Dejan Matić, koji se na festival prijavio u poslednjem trenutku sa pesmom "Ako mi odeš ti" i zasluženo osvojio treće mesto. Umesto novčanih nagrada troje prvoplasiranih su dobili statue, kao i plaćene spotove za festivalske numere.


U fond za bolesnu decu ušao je prihod od SMS poruka gledalaca (poslato je 134.998 poruka), novac su donirale brojne firme, ali i pevači, pa su Aca Lukas, Aco Pejović i Saša Matić uplatili po 2.500 evra, firma Ane Bekute je donirala 1.600 evra, kao i Kemiš mjuzik, dok je Grand produkcija uplatila oko 8.300 evra, tako da je na festivalu, zapravo, trijumfovala humanost.

Saša Popović i Aleksandar Šapić
 

- Ovo je najveća stvar koju sam uradio u životu. Zahvaljujem se svim ljudima koji su pomogli, kao i Žiki Jakšiću što nas je sve spojio ovde. On je bio inicijator ove ideje i spojio našu organizaciju Budi human sa festivalom - izjavio je Aleksandar Šapić, predsednik Fondacije Novi Beograd.


- Gledajući priloge o bolesnoj deci zastala mi je knedla u grlu. Drago mi je da smo mogli bar malo da im pomognemo. Nema veze što nisam prošao u finale, nisam razočaran. Na finale sam došao da se družim sa kolegama, a poveo sam i ženu, koja je i tako najlepša na festivalu! - rekao je Dejan Ćirković Ćira.

Kopije i orginali

Nezvanično je za najelegantniju damu proglašena Milica Todorović, koja je tokom festivala promenila dve haljine - crnu i bež, dok su Jelena Kostov i Ivana Pavković obe večeri nosile istu toaletu.


- Nisam želela da menjam haljinu, jer bi izostao efekat koji sam želela da prenesem publici - objasnila je Jelena, koja nije primetila da su još na prvoj večeri popustili šavovi na beloj haljini oko zadnjice. Slično je razmišljala i Ivana, ne mareći što su modni stručnjaci rekli da je iskopirala belu toaletu sa šarenim ukrasima Fausta Puhlisija, kakvu je već nosila Kendal Džener.


 

POVEZANE VESTI

Petak 05.12.2014. 09:38
Smotra sunda,prostatluka,silikona,golih dupeta,donjeg vesa,karamickih navlaka,prostitutki,polusveta,alkoholicara,narkomana,primitivizma....
Petak 05.12.2014. 16:09
Ne vredi komentara...
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online