Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Petak 03.10.2014.
11:20
V. Tasić - Vesti A

Baka Neda đuska k'o devojka

Bora Đorđević pohvalio se pre neki dan da će za koji mesec po prvi put postati deda, a unuče će mu podariti ćerka Tamara. On je samo poslednji u nizu poznatih ličnosti koji su poslednjih godina dobili unučiće, mada se za estradne bake nikako ne može reći da su babe.

Vitko telo ponosne bake: Neda Ukraden
 

Iako je ponosna na troje unučića Neda Ukraden i u sedmoj deceniji izgleda mladoliko, a na energiji koju poseduje mogu da joj pozavide i duplo mlađe koleginice. Njene fotografije u crvenom trikou sa crvenim halterima koje je obukla za imitaciju Bijonse u novoj sezoni šou programa Tvoje lice zvuči poznato izazvale su različite komentare. I dok je jedni napadaju tvrdeći da ne priliči ženi od 64 godine da se tako slika, drugi tvrde da izgleda fenomenalno i da nema čega da se stidi.

Verica ne mari za godine


Lako je pevačicama da izgledaju mladoliko, iako imaju unuke kad mnogo para ulažu u svoj izgled, najčešći je komentar običnih žena kada vide mladolike bake na televiziji. Nije tajna da poznate dame mnogo ulažu u svoj fizički izgled, stalno se zatežu i operišu, mada to ni za živu glavu ne bi priznale. Svojevremeno je Verica Rakočević, koja je baka već 18 godina rekla "da je bolje da bude nečija baba, nego samo baba!" A, da nije pričala napamet pokazala je pre godinu dana kada se u 65. udala za tri i po decenije mlađeg Veljka Kuzmančevića, koji je tek nešto više od deset godina stariji od njenog najstarijeg unuka Luke Mijatovića.
 

- Imitacija Bijonse bila je vrlo naporna i zahtevna. Žena izgleda perfektno, igra fantastično i stvarno nije lako, ali sam uživala spremajući se za ovu ulogu. Što se tiče negativnih komentara neka priča ko šta hoće. Prihvatila sam učešće u emisiji, jer želim da pokažem da  krštenica ne znači ništa i ne bojim se negativnih komentara. Tako mogu da pričaju samo primitivci, a moje telo je savršeno vitalno iako sam već baka i ponosna sam na to - rekla je Neda.


Najzgodnija baka na estradi je Slađana Delibašić, koja ima samo 45 godina, ali i jedanaestomesečnu unuku Tiu. To je nije sprečilo da se pre nešto više od mesec dana u venčanici uda za 14 godina mlađeg žandarma Milana Pejovića i nada se da će mu roditi dete. Uostalom, i njen bivši muž Đole Đogani je prvo postao deda prošle godine, a dva meseca kasnije dobio je ćerku Lauru sa nevenčanom suprugom Vesnom. Pa, kad on može da ima ćerku mlađu od unuke što ne bi mogla i Slađa. Epitet najmlađe bake na estradi ipak još uvek nosi Stojanka Novaković Stoja, koja je sina rodila maloletna, a on opet krenuo majčinim stopama, pa je Stoja postala baka sa samo 33 godine.


- Ne znam da li sam seksi, ali mislim da treba paziti na svoj izgled, a istovremeno biti privržen svojoj porodici i biti dobra baka. Smatram da sam uspela u obe stvari - rekla je Stoja, koja ne krije da je baba, ali se i ne hvali unučićima kao ostale estradne bake.


I Zlata Petrović je odavno dvostruka baka, iako se to po njenom izgledu nikada ne bi reklo.


- Moja unuka Vasilisa je moja kopija. Oduvek sam želela da imam ćerku, pa je ona moja mezimica, mada izbegavam da o tome pričam pred mojim sinom Jovanom, jer je ljubomoran - rekla je svojevremeno Zlata, koja ima i unuka Vasilija. Inače, njen mlađi sin Jovan je samo desetak godina stariji od njene unuke, ali to Jovanu ne smeta da bude pravi stric.

POVEZANE VESTI

Petak 03.10.2014. 11:27
Vida ovu sliku i odmah se ispovraca,a izgleda da cu dobiti i proliv.
Petak 03.10.2014. 21:25
Na šta bi ličila da opere vrat i lice? Na matoru Nedu. A da li bi se oprana htela fotografisati? Ne bi.
Petak 03.10.2014. 16:12
Žena je imala stila i još uvek ga ima.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online