Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
7
Četvrtak 14.08.2014.
15:41
story.rs, Informer A

Ceca besna: Moja deca nisu kriva što sam im ja majka, a otac Željko

Svetlana Ceca Ražnatović besna je zbog optužbi na račun njenog sina Veljka i kaže d aće se za svoje dete boriti tužbama jer nema nameru da ga sklanja iz zemlje zbog linča kroz koji prolazi.

Na svaki napad na njenu decu, pevačica će odgovoriti tužbom: Veljko i Ceca
 

- Veljko je jedva čekao da se vrati u Srbiju i neću sad nigde da ga sklanjam. Nemam potrebu za tim jer ne radi ništa loše - rekla je Ceca za Informer.

Vidno uznemirena, popularna pevačica rekla je da mora da nađe način da stane na put napadima na svoje dete.

- Godinama sam trpela mnoge stvari, slušala i čitala bljuvotine o sebi. Etiketirali su me i linčovali, a ja sam ćutala. Kada mi diraju decu, neću da ćutim. Protiv ovakvih napada i nazivanja mog deteta kabadahijom boriću se tužbama. Veljko nije učestvovao u tom incidentu za koji su ga pojedini optužili. Za svaku novu neistinu pravdu ću potražiti na sudu - istakla je ona.

Ceca je još istakla da je Veljko maloletan te mu je teško da se nosi sa bremenom koje mu je na leđima.

- On je šokiran. Klinac je, a prave od njega siledžiju. Pita me: Mama, pa šta je sad ovo. Ja ne znam šta da mu odgovorim. Moja deca nisu kriva što im je majka Ceca, a otac Željko - dodala je.

Veljko Ražnatović jedno vreme uopšte nije izlazio noću jer su želeli da smanje pritisak javnosti.

- Izašao je u noćni provod posle dosta vremena. Bio je pre toga u Crnoj Gori sa društvom i devojkom. Prvi put kada se našao na mestu gde se desio neki incident, optužili su njega iako nije učestvovao. Živim pod stresom. Želim da zaštitim svoju decu, a ne mogu - zaključila je Ceca.

POVEZANE VESTI

Četvrtak 14.08.2014. 15:48
Citat: Moja deca nisu kriva što im je majka Ceca, a otac Željko - dodala je. ----- Nisu kriva, ali su otac i majka činjenica. Naravno da deca nisu kriva sve dok ne padnu u iskušenje da kopiraju roditelje ponašanjem.
Četvrtak 14.08.2014. 22:01
Јооој блентав је за медаљу....ставио исти кармин као и мама, па развукао осмјех за све паре....ццц
Četvrtak 14.08.2014. 20:11
...ima puno debilcica zeljni dokazivanja nad njenom decom jel neko ima u stanju smo da ga satremo...a nikom ne smeta Ruzica Djindjic (njena deca) koja je pokrala milione i sad uziva na Dedinju kao i svi koji su se kleli 5 oktobra da nikad tamo nece ziveti....
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online