Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
23
Ponedeljak 28.07.2014.
10:10
E. V. A

Lepa Brena šest nedelja u gipsu

Lepa Brena uspešno je operisana u Klinici za ortopediju u Lovranu, u koju je pevačica primljena zbog preloma obe ruke koje je zadobila prilikom pada u Novom Vinodolskom. Breni je, kako pišu hrvatski mediji operisan desni ručni zglob na kojem je zadobila višestruke prelome. Prelom na levoj ruci kako pišu biće lečen bez operacije.

Podrška porodice: Lepa Brena sa suprugom Bobom i sinovima Stefanom i Viktorom

- Kad govorimo o prelomu na desnoj ruci, gospođa je zadobila težak prelom, ali nakon operacije možemo reći da je mogućnost komplikacija i eventualnih posledica veoma mala. Pacijentica je operisana tehnikom koja je u svetskim centrima rutinska, no u Hrvatskoj artroskopije ručnog zgloba radi veoma mali broj centara. Hirurška intervencija je trajala sat vremena i sve je prošlo u najboljem redu - rekao je za hrvatske medije dr Hrvoje Mokrović, koji je zajedno s dr Zdravkom Jotanovićem predvodio operaciju popularne pevačice.


On ističe da će Brena nositi gips šest nedelja, a onda će se na rendgenskom snimku videti da li je sve sraslo, pa će moći i da ga skine. Mokrović dodaje da
će Brena već početkom nedelje biti otpuštena iz bolnice.


Da podsetimo, pevačica je doživela nezgodu tokom odmora u Hrvatskoj, kada je sa suprugom bila na doručku, saplela se, pala i slomila obe ruke. Uz Brenu su svo vreme bili suprug Boba Živojinović, kao i sinovi Filip i Viktor, a iz Kanade je stigla i starija sestra popularne pevačice Faketa Stojanović.

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 28.07.2014. 12:49
Фахрета .....жао ми је што ти се десила ова несрећа и прелом обје руке....СТРАШНО !!! Тешко је и претешко када овако изненада те задеси несрећа и када си приморан да зависиш од другог да ти дода макар чашу воде....друго нећу ни да причам!!! Шест недјеља је дуг и предуг период са гипсом на рукама и желим ти да се што прије опоравиш и надам се да ћеш у том периоду опоравка мало размислити о животу и које су праве животне вриједности.....?! Да није живот само јурцање са тезге на тезгу...снимања и јурцање каријере пошто пото ....то може у одређеном периоду живота......
Ponedeljak 28.07.2014. 10:20
I sta sada? Brena,Brena,i samo Brena,ni frizider ne smem vise da otvorim,pocece i iz njega da iskace. Ove pevalje ce i na samrti da salju slike u javnost,pogledajte ona kao balsumirana lezi u krevetu,a ovima trojici blentavka kao da je drago pa se klebere kao lud na brasno.
Četvrtak 31.07.2014. 08:18
ponekad se dese takve stvari da bi se celo telo odmorilo, inace bi se desilo nesto mnogo gore, a mi ne zelimo da se nasoj Breni nista lose desi.Sve najbolje draga Breno, brzo ozdravljenje! Zorica Bamberger
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online