Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
9
Subota 12.07.2014.
20:23
Alo.rs A

Darko Lazić popio dva litra viskija zbog rođenja ćerke!

- Ja sam najsrećniji čovek na svetu! Lorena je prelepa i ako Bog da, ličiće na Anu, ja bih to voleo. Jedva čekam da ih dovedem kući - rekao je nekadašnjo pobednik takmičenja "Zvezde Granda"

Pocepali mu 20 majica za vreme slavlja: Darko Lazić sa suprugom Anom Sević


Mladi pevač Darko Lazić postao je pre nekoliko dana otac pošto mu je lepša polovina i koleginica Ana Sević rodila ćerku Lorenu. Novopečeni tata proslavio je dolazak na svet svoje naslednice pod velikim šatorom u Brestaču, gde je bilo više od 100 zvanica.

Kako piše “Alo!“, tokom večeri pevaču je pocepano oko 20 majica, pa je kasnije odustao od presvlačenja, već je slavio polugo.

Sam Darko kaže da je više nego uzbuđen što mu se rodila ćerka.

- Ja sam najsrećniji čovek na svetu! Lorena je prelepa i ako Bog da, ličiće na Anu, ja bih to voleo. Jedva čekam da ih dovedem kući. Slavio sam ceo dan, a iskreno, u tih 24 sata sam popio oko dva litra viskija – rekao je Lazić za ovaj dnevni list.

Ana Sević zahvalila se na čestitkama.

- Beba i ja smo super, sve je prošlo u najboljem redu – navela je pevačica.

POVEZANE VESTI

Subota 12.07.2014. 21:04
ЛОРЕНА како то српски звучи !!! Па нама не требају Албанке које дају дјеци албанска имена кад Срби сами ничим изазвани дају дјеци име Лорена...Ивона...Ена....Ема... Мишел....Ана-Марија....Антарес (!) ЕЕЕЈ СРБИЈОООО.....па гдје су МИЛИЦЕ....ЈОВАНКЕ....ЉУБИЦЕ....ЈЕЛЕНЕ....ЗОРКЕ....тууугоооо
Nedelja 13.07.2014. 08:20
Kao prvo nek je sa srecom ,i neka vam je ziva i zdrava 105 i opet,ali.......da je Darko "papucic" vidi se iz aviona,nebih zeleo da sam u njegovoj kozi,kaze popio je dve litre viskija,pa dobro....svako slavi na svoj nacin,ja sam recimo kada sam prvi put postao otac,pio sa drugovima 24 casa,ali,,dobro ja pripadam drugoj generaciji,vreme se promenilo,nije isto kao nekada,sada je vreme Fejsbuka,Tvitera itd,itd,A nas Darko se nada da ce dete "ako Bog da" biti lepo na mamu,nerazumem.....zasto na mamu,zar je mama bas toliko lepa,sta fali da lici i na tatu,pa nije ni tata bas toliko ruzan,e moj papucaru.
Subota 12.07.2014. 20:29
Пре неколико година у Сомбору су се заразило трихинелом преко двадесет особа на свадби.Колега који је попио читаву боцу вискија и који је такође конзумирао сухомеснате прерађевине,није био заражен. Ко каже да је алкохол штетан!?
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online