Sreda 24. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Četvrtak 12.12.2013.
15:00
V. Tasić - Vesti A

Miroslav ljubio Novakovu mamu

U prepunom Centru Sava u utorak uveče Miroslav Ilić je tradicionalno sa svojom publikom proslavio 63. rođendan. Već sa prvim taktovima poznatih hitova publika je skočila na noge i zapevala uglas s njim i tako je bilo do kraja nastupa. A u publici - uglavnom mladi, razdragani, raspevani i ne kriju da vole pesme Slavuja iz Mrčajevaca.

Puna dvorana: Publika na koncertu
 


- Poštovana publiko, prijatelji, saradnici, familijo, kolege, dobro mi došli. Dolazeći, razmišljao sam šta vam proteklih godina nisam rekao. U stvari, rekao sam vam sve. Samo osećam veliku potrebu da vam kažem: "Od srca vam hvala i mnogo vas volim" - počeo je Miroslav da priča, a onda ga je publika prekinula povicima: "Pevaj!"

Vole ga mladi: Miroslav Ilić

Ilić se nasmejao i zapevao, a posle nekoliko numera iz prvog reda istrčao je mališan i potrčao na binu. Obezbeđenje je reagovalo, ali je dečak bio brži i spretniji i za tren oka je skočio na binu. Miroslav je baš tada pevao "Polomiću čaše od kristala" kada ga je mališan uhvatio za nogavice od pantalona, a onda se bacio u zagrljaj iznenađenom pevaču, koji je prekinuo pesmu.


- Pa, gde me nađe usred pesme? Nemojte mi zameriti na ovom trenutku privatnosti. Ovo je moj mlađi unuk. Često mi kaže: "Deda, hoćeš da mi daš onu zelenu paru, što za nju dobijem 11 crvenih?" - predstavio je nasmejani Miroslav publici svog mlađeg unuka Strahinju, koji je ranijih godina umeo da trči po bini dok je pevao. A onda je nastavio sa nastupom, pokušavajući da zategne kaiš na pantalonama uz opasku.


- Spadaju mi pantalone!


U prvom redu među brojnim prijateljima i gostima sedela je i Dijana Đoković, majka najboljeg srpskog tenisera Novaka Đokovića, koja je otkrila da njen sin rado sluša Ilićeve pesme.


- Novakova i moja omiljena pesma je "Polomiću čaše od kristala". Novak obožava dobre, sluša stare pesme Miroslava Ilića i uvek se veseli uz njih - rekla je raspoložena Dijana. U jednom trenutku Miroslav je sišao sa bine, prišao Dijani i poljubio je u obraz.

Sjajan provod: Miroslav i Dijana Đoković

U prvom redu bila je i pevačeva porodica - supruga Gordana, zet Dragan Šutanovac sa sinovima, ali bez supruge koja je bila na službenom putu. Sa posebnim zadovoljstvom Miroslav je predstavio svog oca


Životu koji je veselo mahao štapom uz pesme svog sina. Kako kaže, fali mu još jedna godinica da napuni 90 i da se njegov sin i on i dalje "odlično čuju".


- Znam šta će da mi kaže čim dođemo kući: "Miro, vide li ti koliko je bilo ljudi?" Neka mi je živ i zdrav! - rekao je Miroslav.

Po dve pesme izveli su specijalni gosti Bora Dugić i glumac Gagi Jovanović. Zbog velikog interesovanja publike Miroslav je na istom mestu održao još dva koncerta i to 11. i 13. decembra.
 

I deset koncerata bi prodao

Od kolega na koncertu su bili i Saša Matić sa suprugom, kao i kompozitor Dragan Aleksandrić sa ženom Ljiljanom Bucalo i sinom Urošem. Poznati kompozitor napisao je neke od najvećih Ilićević hitova.
- Miroslav je mogao u cugu da zakaže 10 koncerata u Centru Sava, a ne samo tri. Kada je Miroslav žario i palio '80-ih godina bojažljivo me pitao koliko koncerata u Beogradu da zakaže. Kao iz topa sam rekao: "Deset!" Jedva sam ga ubedio da to nije glupost. I zaista, tada, pre 33 godine kao od šale je rasprodao svih deset beogradskih koncerata! Siguran sam da bi i sad bilo isto - kaže Aleksandrić.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online