Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Četvrtak 17.10.2013.
13:41
telegraf.rs A

Karleuša tuži Seku, Lukasa i Ivanovića!

Jelena Karleuša odlučila je da presavije tabak i tuži Acu Lukasa, Seku Aleksić i Ivana Ivanovića zbog “kleveta na račun njenog imena i dela”. Budući da se pevačica povukla iz javnosti do Nove godine, jer radi na singlu koji će izdati krajem decembra, PR tim objavio je saopštenje na društvenoj mreži Fejsbuk.

Pevačica Jelena Karleuša 
 

Saopštenje prenosimo u celosti:

- Opšte je poznato da se javne ličnosti koriste imenom Jelene Karleuše zarad sopstvenog marketinga, a da je Jelenim lik medijima donosi gledanost, čitanost i tiraže. Ipak, postoji ona granica kaoja kada se pređe, postaje linč i nepravda. Kada kontinuirani napadi na jednu ženu, majku i umetnika, koja traje skoro dve decenije i važi za jednog od najtiražnijih i najpopularnijih imena na ovim prostorima, postanu toliko učestali, kolektivni i neljudski, da je jedino rešenje sud – piše na početku saopštenja PR službe.

Pročitajte sve o Jeleni Karleuši OVDE

- Zbog kontinuiranih napada na Jelenu Karleušu, njenu karijeru, decu i porodicu, tim advokata podneće krivične prijave protiv Svetlane Aleksić zvane Seka, Aleksandra Vuksanovića zvanog Aca Lukas i Ivana Ivanovića. Takođe, biće tuženi i svi mediji koji su preneli (i prenose) klevete na račun Jelene Karleuše, jer time učestvuju u širenju klevetničkih informacija i pomažu da se Jeleni načini lična i profesionalna šteta. Podsećamo da je Jelena u prošlosti već dva puta tužila i na sudu dobila Seku Aleksić, zbog kleveta i najstrašnijih napada na nju i njenu porodicu, tako da će ovo biti treća tužba, ovog puta krivična.

- Jelena Karleuša nikada imenom nije pomenula pomenutu i primorana je da traži zaštitu suda. Takođe, javnost obaveštavamo da je voditelj Ivan Ivanović i TV “Prva”, već tužen četrdeset šest puta zbog višegodišnjeg blaćenja lika i dela Jelene Karleuše, tako da će ovo biti četrdeset sedma tužba zbog klevete. Pomenuti Aleksandar Vuksanović, kome je Jelena Karleuša bila gost na tri koncerta u Beogradu i Novom Sadu, biće tužen zbog klevete izrečene na TV “Pink” – stoji u saopštenju koje se završava informacijom da se pevačica povukla iz javnosti jer radi na singlu.

Podsetimo, Seka je u svom novom blog-postu indirektno odgovorila Karleuši na prozivke da “nosi lažnjake”. Napisala je da “je žalosno kada se takvi ljudi kače kao krpelji na njenu grbaču i da je to samo iz zlobe”.

Lukas je na TV “Pink” u toku emisije “Zvezde Granda” jednoj kandidatkinji rekao da je falširala i da zvuči kao Karleuša.

POVEZANE VESTI

Četvrtak 17.10.2013. 14:38
Ova plastičara, definitivno nije normalna, prolupala je skroz na skroz
Četvrtak 17.10.2013. 14:39
Ima li negde duboka krecana,da resimo problem sa doticnom za vek-vekova?
Utorak 22.10.2013. 16:37
hahhahaha ona tuzi!!!!!!! bolje joj da se pokrije i nestane sa lica zemlje dno dna
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online