Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Subota 17.08.2013.
14:02
V. Tasić - Vesti A

Bekstvo od metka pod sto

Pevanje je često vrlo opasan posao, a mnogi pevači su se, dok su pevali, nalazili i u životnoj opasnosti. Nije ni čudo, kako sami kažu, jer ne pevaju po bibliotekama, već na mestima gde se pije. Većina raspevanih je često ni kriva ni dužna upadala u prave drame iz kojih su bežali jedva izvukavši žive glave, a unosne tezge su se pretvarale u dramatične situacije s neizvesnim krajem.

Pištoljem na pevačicu: Jelena Karleuša

Nedavno se (krajem jula) u jednoj diskoteci u Crnoj Gori, na nišanu našla Jelena Karleuša. Naoružan muškarac, za koga se priča da je jedan od suvlasnika kluba, zahtevao je od pevačice da siđe sa bine.

O ovom događaju postoje različite verzije. Ali, činjenica je da je pevačica ekspresno napustila lokal, u pratnji svog obezbeđenja, a slučaj je prijavila policiji.

Pljačka na svadbi: Džej i Šaban

Mia Borisavljević se pre desetak dana našla u nebranom grožđu. Samo što je izašla na binu jednog kluba u okolini Beograda, među gostima je počela strašna tuča. Nije se znalo ni ko koga bije, ni zašto. Pevačica je pred sobom videla okrvavljenog momka, izbodenog nožem, kako leži pred njenim nogama.

Istraumirana i izbezumljena, Mia je zbrisala glavom bez obzira, a četiri povređena momka su završila u bolnici. Jeste da incident nije imao nikakve veze sa Miom, ali pevačica se uplašila za celi život.

Kako se pisalo u beogradskim medijima, kada je Ceca Ražnatović zapevala prvi put posle osmomesečne pauze, na jednoj proslavi punoletstva u poznatom beogradskom klubu, našla se usred svađe pijanih gostiju. Iz opšteg haosa Cecu je izvuklo njeno privatno obezbeđenje koje je munjevito reagovalo i bez koga pevačica nigde ne mrda.


Mnogi pevači još ne mogu da zaborave strah koji su osetili na jednoj romskoj svadbi u Parizu. Na svadbi su pevali Šaban Šaulić. Snežana Đurišić, Džej Ramadanovski, Đani i mnogi drugi. Usred veselja, u salu su upali naoružani pljačkaši. Pod pretnjom pištoljima, zatražili su od gostiju da na sto stave novac i sve dragocenosti koje imaju. 

U nebranom grožđu: Mia Borisavljević
 

Nekima se dešavalo da sa veselja beže kroz prozore, bosi i praznih džepova. Jer, kad alkohol goste uzme pod svoje, sale lokala u kojima pevaju, očas se pretvaraju u poprišta bitke. Goca Božinovska se prošle godine ozbiljno uplašila, kako sama kaže, da će joj deca ostati bez majke.

Pošto su gosti na jednoj svadbi u Italiji krenuli da se biju i da bacaju jedni na druge sve što su dohvatili, počeli su da se ljuljaju ogromni kristalni lusteri. Letele su čaše, flaše, stolice. Shvativši da bi lako mogla postati kolateralna šteta, a da su joj vrata predaleko da bi pobegla, pevačica je zaključila da joj je jedini način da se spase, bežanje roz prozor. Izula je cipele s visokim štiklama, zadigla dugu haljinu, pa kroz prozor! Sreća da je lokal bio u pizemlju.


Većina pevača i muzičara bila je mnogo puta u problematičnim situacijama. Ali, o tome nerado pričaju i ne žele da se sećaju najtežih trenutaka u svojim karijerama.
 

Usred žestokog okršaja

Mile Kitić umalo nije stradao pre nekoliko godina u žestokom okršaju revolveraša u lokalu na glasu u nemačkom gradu Majncu. Dok je Mile pevao, a atmosfera bila na vrhuncu, pored lokala je projurio auto. Žestoki momci koji su bili u njemu osuli su rafalnu paljbu po ogromnom, staklenom zidu lokala. I rapojasani momci u lokalu su potegli oružje. Momak koji je stajao pred vratima lokala, pao je pokošen mecima. Srče je bilo na sve strane. Pevač je pomoć potražio ispod najbližeg stola. A čim je paljba malo utihnula pobegao je zajedno sa ostalim preplašenim gostima.
Slično iskustvo je imala i Dara Bubamara. Našla se usred revolveraškog obračuna u jednoj diskoteci u Danskoj. Srećom, ostala je nepovređena.

POVEZANE VESTI

Subota 17.08.2013. 14:07
О силовањима којима су неке од њих биле изложене и не смеју да причају.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online