Četvrtak 18. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 19.06.2013.
15:04
D. Dušanić - Vesti A

Indira: Ne umem da se pretvaram i glumim

Indira Radić (47) promoviše singl "Poželela", nastupa u otadžbini i inostranstvu, a zajednički koncerti sa Alenom Islamovićem mahom po dijaspori pokazali su se kao pun pogodak.

Neću koncert sa gubicima: Indira Radić

- Turneja i dalje traje i ispostavilo se da su naši ponovni zajednički nastupi pun pogodak pošto publika odlično reaguje. Imamo i odvojene nastupe, a radićemo zajedno sve dok bude bilo interesovanja publike. Bilo je mnogo zanimljivih trenutaka, ali onaj koji mi je ostao u sećanju jeste kada me je publika, na našem osmomartovskom nastupu u Duizburgu nosila na rukama - kaže Indira.


Mnoge vaše kolege prave velike koncerte, planirate li i vi da jednog dana zapevate, recimo, na "Marakani"?
- Ja sam velike koncerte u Beogradu i na Balkanu imala pre 10 godina, kada je to još bilo moguće uraditi a da ne završiš u velikim dugovima. Danas je to nemoguće realizovati bez moćnih sponzora jer u suprotnom praviš koncert s velikim gubicima. Zato ne verujem da ću se uskoro družiti sa publikom na nekom takvom koncertu.

Saradnja sa sinom

Vaš sin Severin se bavi muzikom, kako ste rekli, iz hobija. Hoće li neko snimiti pesme koje je uradio?
- On je za mene uradio pesme poput "Kiša", "Istok, sever, jug i zapad", duet sa Dženanom Lončarevićem "Ima tuga ime, ulicu i broj", kao i zajedničku numeru sa Leksington bendom "Sto na sat". Nadam se da će i ubuduće uraditi tako lepe pesme.

Kako vam se dopao film "S/Kidanje", u kome se čuje i vaš hit "Zmaj"?
- Čim su pozvali i tražili prava da iskoriste pesmu u filmu, pitala sam za koju scenu jer nisam želela da bude stavljena u negativan kontekst. I zaista, nije bilo tako, koristi se kao podloga u jednoj izuzetno simpatičnoj sceni u prodavnici, gde kasirka sluša "Zmaja" dok uslužuje mušterije. Ceo film je lep i sigurna sam da je pred višestruko nagrađivanim mladim rediteljem i scenaristom Kostom Đorđevićem svetla karijera.


Da li biste se vi okušali kao glumica?
- Ne mislim da posedujem neki poseban talenat za glumu, ne umem ni u privatnom životu da glumim i pretvaram se, tako da bih se teško odlučila da zaigram na filmu. Osim ako uloga ne bi bila pisana baš za mene, tako da procenim da je mogu izneti.

Slavlje na Farmi

Nedavno ste 47. rođendan proslavili pevajući na Farmi. Kako ste se proveli?
- Svake godine obeležim rođendan u krugu porodice i najbližih prijatelja. Sastanemo se na ručku i provedemo lepo vreme zajedno jer zbog brojnih obaveza nemamo vremena da se često viđamo, pa je tako bilo i ove godine. Međutim, ovaj rođendan će mi ostati u lepom sećanju i zato što sam ga uveče provela u Farmi i slavila tamo sa učesnicima i koleginicom Jelenom Karleušom. Bilo je to divno iskustvo.

Kad biste mogli da birate, koga biste poželeli za partnera na velikom platnu?
- Volela da mi partner bude Bredli Kuper ili Hju Džekmen.


Još prošlog leta najavili ste snimanje pesme sa bugarskom pevačicom Andreom i MC Jankom. Zašto taj trio publika još nije imala prilike da čuje?
- Sve smo otpevali i čekamo da bude urađen spot. Ali, tu je najveći problem jer nikako da nađemo termin kad smo svi slobodni da bismo snimili potrebne kadrove. U toj numeri Andrea peva na bugarskom, ja na srpskom, a Janko repuje na engleskom jeziku. Mislim da će svi biti iznenađeni kad čuju kako sve to zvuči.


Rekli ste i da vam je kolega Šaban Šaulić napisao pesmu, ali ni nju nikako da snimite?
- Tu numeru pevušim sebi od trenutka kada sam je prvi put čula, ali još nije snimljena jer želim da Šaban producira moje pevanje u studiju. On je imao mnogo obaveza oko svojih koncerata, pa privatnih, tako da ćemo to uraditi kad se Šaban bude odmorio. Inače, uskoro snimam i duet sa Peđom Medenicom, a o albumu ću razmišljati od jeseni.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online