Utorak 23. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Nedelja 14.02.2010.
16:11
Vesti A

Prava ljubav godine ne broji

Šanse da muškarac ranije umre mogu se smanjiti za petinu ako je supruga 15 do 17 godina mlađa od njega, pokazuju neka naučna istraživanja. Da li zbog nauke, ili pak zbog toga što ljubav ne zna za godine, ili nekog samo njima poznatog razloga, mnogi poznati muškarci sa naših prostora upravo su za životne saputnice izabrali daleko mlađe dame.

Nekima bi njihove izabranice, nema sumnje, po godinama mogle da budu kćerke. Ipak, da to nije smetnja u zajedničkom životu dokazuju dugogodišnje ljubavi starijih muškaraca i mnogo mlađih partnerki.

1. MILAN PANIĆ (81) I MILENA KITIĆ (42)

Biznismen i operska diva


Mecosopran i operska diva koja lagano završava veoma uspešnu svetsku karijeru Milena Kitić udata je za Milana Panića, jednog od najbogatijih Srba u dijaspori i bivšeg premijera SRJ. Par živi u dve velike kuće u Njuport Biču i Pasadeni, u Kaliforniji. Kažu da im je najveća radost petogodišnji sin Milan Spenser, zbog koga se Milena pre nekoliko godina odrekla aktivne operske karijere. Upoznali su se u Beogradu, na proslavi na kojoj je on bio gost a ona pevala. "Znala sam da je u SAD vrlo cenjen kao poslovni čovek i zasluživao je moje divljenje. Iz svega toga rodili su se ljubav i poštovanje", izjavila je Milena.


2. JOVAN (69) I DANIJELA (39) MARIĆ

Psihijatri među džet-setom


Velika razlika u godnama nije bila smetnja da se Danijela i Jovan "pronađu" u amfiteatru Medicinskog fakulteta u Beogradu. Danijela je ispričala da je u vezu sa sadašnjim suprugom ušla kao apsolvent. Bio joj je profesor, ali kako je objasnila, kod njega je tada već imala položen ispit. I Danijela i Jovan naglašavaju da im je veza skladna i da se razumeju samo pogledima. Nema sumnje, mogu da budu zadovoljni, jer iako su po profesiji psihijatri, bračni par Marić javnost svakako dobro poznaje, jer su uspeli da uđu u srpski džet-set i postanu česti gosti zabavnih TV emisija. Jovan Marić je, inače, bio naš ambasador u Južnoafričkoj Republici.

3. HARIS DŽINOVIĆ (59) I MELINA GALIĆ (30)

Ukroćen "večiti neženja"


Upoznali su se pre sedam godina u Sarajevu. Melina je bila veliki fan tada popularnog "večitog neženje" i, kako priznaje, nije ga pustila na miru dok ga nije osvojila. Upornost se isplatila, lepoj Sarajki pošlo je za rukom da ga ukroti. Iako stalno odlažu dan u kom će izgovoriti sudbonosno "da", danas žive kao srećna porodica - sa dvoje dece. Haris je u 53. godini života postao otac devojčice Đine, a godinu i po dana kasnije dobio je i sina Kana. Žive na relaciji Pariz - Štutgart - Beograd. Melina je jednom prilikom izjavila: "Haris je fantastičan otac, mogu da kažem da je on prošao bolje u ulozi oca, nego što sam ja u ulozi majke".

4. BORA ĐORĐEVIĆ (58) I ALEKSANDRA SAVIĆ (30)

Venčanje na Rudniku

Tri godine strasne i burne veze, nekoliko meseci koje su proveli razdvojeni, a onda je, ponovni susret - promenio njihove živote iz korena. Kao "grom iz vedra neba" odjeknula je informacija da se poznati roker Bora Đorđević oženio sa 28 godina mlađom Aleksandrom Savić. Na večnu ljubav lider "Riblje čorbe" i njegova izabranica zarekli su se na planini Rudnik, gde Bora ima stan i često odmara. "Venčali smo se u pet do 12, i to na Rudniku", kazao je roker. "Živimo i razmišljamo normalno kao i sav običan svet, pa je logično da želimo decu, a koliko će ih biti, videćemo".

5. VOJA BRAJOVIĆ (61) I MILICA MIHAILOVIĆ (38)

Treće dete u šestoj deceniji

Glumac Voja Brajović teško da je mogao i da sanja da će se jednog dana oženiti kćerkom pisca Dragoslava Mihailovića, po čijem je romanu "Kada su cvetale tikve" urađena pozorišna predstava u kojoj je zaigrao kao 19-godišnjak. Zapravo, nije ni mogao, jer Milica tada nije ni bila rođena. Međutim, pre sedam godina, u svojoj 54. godini života, po treći put postao je otac kada je njegova druga žena i 23 godine mlađa koleginica Milica Mihailović rodila sina Relju. Milica ne nosi njegovo prezime, a to je objasnila rečima: "Mi smo Milica i Voja, Reljini mama i tata".


6. SVETOZAR CVETKOVIĆ (52) I JELENA ĐOKIĆ (29)

Ljubav rođena u Budvi


Poznati glumac za životnu saputnicu izabrao je 23 godine mlađu koleginicu Jelenu Đokić. Zbog nje se, kako tvrde domaći mediji, svojevremeno i razveo. Ljubav se rodila 2000. godine, u Budvi, iza scene letnjeg festivala "Grad teatar", kada su zajedno radili predstavu "Višnjik". Posle sedam godina ljubavi , u junu 2007, postali su roditelji male Klare. U jednom intervjuu proslavljeni glumac priznao je da život ne bi mogao da zamisli bez kćerki ( i iz prvog braka ima jednu) i sagovornice koju je pronašao u supruzi i koleginici Jeleni Đokić.

7. MIODRAG KOSTIĆ (49) I MIA ZEČEVIĆ (27)

Svadba ili razlaz

Novosadski biznismen i srpski "kralj šećera" Miodrag Kostić uvek je veću pažnju javnosti izazivao privatnim nego poslovnim potezima. Poznato je da je bio u braku sa Marijanom Mateus, u vezi sa Natašom Bekvalac a poslednja na listi njegovih devojaka našla se 22 godine mlađa Mia, mlađa kćerka bivšeg generalnog sekretara FK Partizan Žarka Zečevića. Iako su u aprilu prošle godine svi mediji objavili da se Kole verio sa mladom Zečevićevom kćerkom, na naslovnim stranama su se našli zbog navodnog raskida troipogodišnje veze. Da li je ljubav još uvek "živa" pokazaće vreme.

8. LjUBIŠA STOJANOVIĆ LUIS (58) I SILVANA STOJNIĆ (38)

Dele sve obaveze


Luis se izdvaja po svom upečatljivom imidžu, ali je na srpskoj estradi poznat i kao rekorder po broju dece. Ženio se tri puta, a otac je šestoro dece. Njegova treća, 20 godina mlađa supruga Silvana Stojnić, kako kaže, obećala je da će mu roditi i sedmog naslednika. Upoznali su se pre sedam godina, kada je ona počela da radi kao direktor njegovog muzičkog ateljea. Veoma brzo su se odlučili na zajednički život, u prostranoj kući u beogradskom naselju Borča i od tada dele sve obaveze, kako kod kuće, tako i na poslu.

9. TIHOMIR ARSIĆ (53) I JELENA ĆOSIĆ (36)

A od tašte "buba"

Razlaz poznatog glumca i etno pevačice Biljane Krstić tokom 2003. punio je naslovnice. Još tada, spekulisalo se da je jedan od razloga koji je doveo do "brodoloma" balerina Jelena Ćosić. U godinama koje su usledile, Tika Arsić zaista je pronašao sreću pored 17 godina mlađe balerine, koja mu je podarila dvoje dece. "Kad smo se venčali, od gospođa tašte smo dobili na poklon jednu staru 'bubu'. Ta 'buba' je Jelenino godište, ili nešto starija. Moj rođak Ivan zeza me, i kaže - ti si, bre, Tiko, od tašte, uz maloletnu ženu, dobio punoletan automobil", izjavio je Tika.

10. ISIDORA BJELICA (43) I NEBOJŠA PAJKIĆ (58)

Brak kao eksperiment

Sudbina ih je više puta spajala. Zamalo su izgubili život u istom avionu, kojem je otkazao motor iznad Sarajeva. Ona je tada imala samo 12 godina, a on 27. Oboje se sećaju i trenutka kad je Nebojša snimajući nešto u Sarajevu sa kolegama prolazio ulicom u kojoj je živela Isidora. Njoj je ispala lopta koju je on uhvatio i vratio joj. Dugo su se gledali. I danas pamti kako je bila odevena. Tek pre 13 godina prepoznali su se kao životni saputnici. Danas kažu da je njihov brak nalik eksperimentu. Plod nesvakidašnje ljubavne priče su sin Lav Grigorije i kćerka Vila Evanđelina.


 

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online