Subota 20. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Ponedeljak 17.09.2012.
10:51
Alo! A

Mitrović spaja Seku i Jecu!

Nemoguća misija ili ne, Željko Mitrović je rešio da na jednom mestu spoji dve ljute estradne rivalke, Jelenu Karleušu i Seku Aleksić i to na svojoj žurki. Tačnije, na proslavi koju organizuje povodom 18. rođendana Televizije Pink na popularnom splavu Fristajler, gde će pored brojnih zvanica ugostiti i dve pevačice čiji tihi estradni rat začinjen direktnim i manje direktnim prozivkama tinja već godinama.

Mitrović ih je pozvao na proslavu 18. rođendana "Pinka": E, baš da vidimo da l' će doći
 

- Ovo će biti jedinstvena prilika da se posle dužeg vremena njih dve nađu na jednom mestu, pa svi željno iščekuju da vide kako će taj susret proteći. Očekuje se da će se ignorisati, kako su to činile već i ranije u nekim prilikama, ali će svakako biti zanimljivo videti način na koji će to izvesti. Obe su pozvane i potvrdile su dolazak jer su u odličnim privatnim odnosima s vlasnikom televizije, a i sa "Pinkom" imaju sjajnu saradnju od početka svojih karijera - rekao je za Alo! izvor blizak medijskom magnatu.

Inače, na Željkovoj proslavi trebalo je da dođe do još zanimljivijeg susreta, i to između JK i Cece Ražnatović, koje se čak ni na suđenju povodom Cecine tužbe još nisu srele. Ipak, kako saznajemo, ovom susretu nećemo svedočiti jer je Ceca u poslednjem trenutku odustala.

Samo najbolje za Pinkovo punoletstvo

Na proslavi će za dobro raspoloženje gostiju biti zadužen "Leksington bend", najpopularniji klupski bend u Srbiji, koji već godinama puni koncertne prostore širom Evrope.
- Posebno priznanje za nas je to što je poziv došao od jednog tako vrsnog muzičara kakav je Željko Mitrović, koji odlično zna šta je dobra muzika - rekao je ovim povodom Bojan Vasković, pevač benda.

- Ceca je pozvana i najpre je potvrdila da će biti tamo, ali je dva dana pred proslavu odustala. Kako sam čuo, razlog zbog koga neće doći je taj što je na Kipru i što toga dana ima roditeljski sastanak u školi koju njena deca Veljko i Anastasija pohađaju - rekao je za naš list izvor blizak produkciji.


I mada se to neće desiti na Željkovoj žurki, Ceca i Jeca će morati da se suoče pred sudom, što samu proslavu neće učiniti manje zanimljivom jer se očekuje dolazak najvećih zvezda iz Srbije i regiona.


Mitrović već "uparivao" Brenu i Jecu!

Željko Mitrović je već u prošlosti uspevao da na jednom mestu okupi pevačice koje ne govore. Tako je na svečanom otvaranju ružičaste televizije u Sloveniji, dok je Lepa Brena pevala na sceni, pozvao da im se pridruži i JK, koja je zajedno s njima pevala pesmu "Ja nemam drugi dom". Između njih dve stajao je Mitrović, a prisutni kažu da je situacija bila jako neprijatna jer se Brena i Jeca nijednog trenutka nisu pogledale.


- Nemam konflikt sa Karleušom, već ona sa mnom. Mada, Jelena ima problem sa većinom pevača. Nije bilo u redu sa njene strane što se nepozvana popela na binu jer je onda trebalo svi da izađu. Ali, to je njen stil, a publika će sama proceniti šta je u pitanju - rekla je Brena tada dok je JK odgovorila:


- Na insistiranje Željka Mitrovića izašla sam pred publiku, to nisam ja potencirala jer sam u Sloveniji gošća. Sve se spontano desilo, Mitrović je tražio da izađem s njim na binu budući da sam ja rasla sa Pinko“. Što se tiče Brene, s njom se nikada nisam svađala, a to što nekome istina smeta - nije moj problem.

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 17.09.2012. 15:32
A hahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...........Ko je ovde Seka a ko Ceca a ko Jeca, zna li vise iko, a hahahhaaaaaaaaaaa!!!!!!! Ako mi kriza ne dodje glave, ovakve gluposti ce me sigurno sahraniti od smoraaaaaaaaaa!!!!!!
Utorak 18.09.2012. 09:01
Možda i nisu ni ljute, ni rivalke.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online