Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Nedelja 11.03.2012.
10:31
Kurir A

Lepa Brena: Tugujem što nisam bila uz oca dok je umirao!

Lepa Brena je prvi put posle godinu i po dana progovorila o smrti svog oca Abida Jahića. I skoro je zaplakala.

Kad je (otac) otišao, prvi put u životu osetila veoma težak gubitak: Lepa Brena

- Ja sam se za mog oca borila kao što se on celog života borio za mene.Bila sam spremna da za njega zaista učinim sve. Kad je otišao, prvi put u životu osetila sam veoma težak gubitak - kazala je pevačica u intervjuu hrvatskoj TV Nova.

Abid je preminuo u oktobru 2010. godine, dve sedmice nakon što ga je u Brčkom udario autobus. S teškim povredama primljen je u bolnicu u Tuzli, odakle je nekoliko dana kasnije otpušten na kućni oporavak. Čim je čula da mu se stanje pogoršalo, Brena se odmah vratila iz Amerike, ali nije stigla da vidi oca živog.

- Ono što je predstavljalo najteži bol u svemu tome je to što su meni telefonom javili da je moj otac preminuo. Uvek sam mislila da ću u takvim trenucima biti pored roditelja. To su momenti kad želite da kažete još mnogo stvari, kad želite da pokažete koliko volite svoje roditelje. Zauvek će mi ostati bol na srcu što u tom trenutku nisam bila pored njega.

Kad je Brena još zaplakala - OVDE

Kad me ovako podsetite, mogla bih da se rasplačem i plačem danima - pričala je Brena dok se jedva suzdržavala da ne zaplače.

POVEZANE VESTI

Nedelja 11.03.2012. 11:10
Dodju tako ti momenti kad se setimo nasih preminulih i zao nam je sto ih nema...ni ja nisam bila uz oca...umro je u bolnici a i mnogo drugih sigurno nije stiglo u tom casu kod svojih roditelja.....takvo je vreme...oni koji ne zive zajedno tesko da mogu da budu uz svoje u tom trenutku...secajmo ih se sa postovanjem i zahvalnoscu sto su brinuli o nama izveli nas na put pomogli nam...mislim da cerke kad ostanu bez oca imaju cesto taj osecaj da vise nisu zasticene da su ostale bez oslonca...dok mi je otac bio ziv iako vec star i bolestan imala sam utisak da mi niko nista ne moze...sad sve sto radim i kazem a i gde idem i nesto vidim pomislim kako bi on to voleo i odobravao..
Sreda 14.03.2012. 11:42
Kakva drskost,mrtvog oca setila se tek posle godinu i po dana,ali je zato na vreme polozila cvece na spomenik zrtvama srbske agresije. Neko zna da se stidi a nekome su samo pare u pitanju!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online