Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Četvrtak 05.01.2012.
14:05
V. Tasić - Vesti A

Miloš Bojanić: Pare ne dajem ni sinovima

Miloš Bojanić (61) otišao je iz Srbije dva dana pred novogodišnje praznike. Na put je krenuo razočaran, ali rešen da mnoge stvari promeni kada se vrati iz Amerike gde će sa sinovima i unucima provesti praznike. Protekla godina bila je za njega izuzetno burna - od učešća u rijalitiju Dvor, optužbi za govor mržnje do prozivki da ne da novac koji je obećao Domu za decu bez roditeljskog stranja u Bijeloj.

Neću više da se pravdam: Miloš Bojanić
 

- Stvarno mi je dosta svega. Ničim nisam zaslužio sve što mi se u poslednje vreme dešavalo. Prema svima sam uvek bio korektan, u mojoj karijeri koja traje 27 godina nije bilo mrlja i skandala. Smučilo mi se da čitam gadosti i gluposti o sebi. Strašno je i to što mi je uskraćeno da budem Deda Mraz toj sirotoj dečici u Domu za nezbrinutu decu u Bijeloj. Sve je to mnogo tužno i nemam reči kojima bih opisao koliko mi je žao zbog svega. Zar treba da jadikujem i da se pravdam? Neću više - poručuje Bojanić.
 

Slušam samo ženu

Šta ćete promeniti u svom životu kada se vratite u Srbiju?
- Mnogo toga, a počeću od broja telefona. Raščistiću teren oko sebe, mnogi više neće moći da mi se približe. Malo je onih koji me nisu izneverili za proteklih godinu dana. Moja supruga Branka me je lepo upozoravala, ali se nisam dovoljno obazirao na njene reči. Od sada ću bezrezervno verovati njenoj intuiciji.

Zar niste uspeli da stupite u kontakt sa Branislavom Đukanovićem, direktorom Doma za decu bez roditeljskog staranja krajem decembra?
- Ne i tog čoveka sam zvao bezbroj puta, jurili su ga i novinari, ali do njega nisam uspeo da dođem. Prestao je da mi se javlja onog trenutka kada me je pitao kada ću Domu uplatiti novac, a ja mu odgovorio da neću da uplaćujem novac, već hoću da deci kupim šta im treba - patike, trenerke i slično. Ja nikada nigde nisam rekao da hoću da uplatim novac, a on je u svojoj glavi smislio da treba da dam 5.000 evra keša i pokrenuo prozivke po medijima.
 

Zašto ne date gotovinu, pa da je oni rasporede?
- Ne pada mi na pamet da dajem keš koji će završiti ko zna gde. Neću da ulazim u to i da posle glumim detektiva koji treba da utvrđuje da li je novac namenjen nezbrinutoj deci stigao tamo gde treba. Znam da ta deca nemaju patike, nemaju šta da obuku i da im mnogo toga treba. Zato sam od direkora tražio da mi pošalje specifikaciju onoga što im je najpotrebnije. Hteo sam da im poklone odnesem pred novogodišnje praznike, da ih obradujem. Sa Milicom Mitrović je bilo dogovoreno da to snimi RTV Pink. Pa, ja ni mojim sinovima ne dajem keš, nego zajedno uložemo novac u ono što im treba.
 

Kako će se ta priča završiti?
- Zagrliću tu dečicu kad-tad. Kada se vratim iz Amerike, videću šta ću. Moguće je da ću angažovati organizaciju Crveni krst iz Pogorice, pa ću obećanje ispuniti preko njih. Nikad nisam zaboravljao svoja obećanja, a sada sam doveden u situaciju da ne znam kako da se ponašam. Hoću da stavim tačku na sve to i da idem dalje, ne trošeći vreme na pravdanje zbog nečega za šta nisam kriv.

Srbija će da se trese

U svemu što vam se dešavalo, kao da ste zaboravili na muziku i na to da ste prvenstveno pevač?
- Nisam zaboravio, iako možda tako izgleda. Kad se vratim, više neću da pričam sa svakim ko me pozove. Sve što imam da kažem, kazaću pesmom i mnoge ću pošamarati muzikom. Kad grunem sa trubačima, ima Srbija da se trese!

POVEZANE VESTI

Četvrtak 05.01.2012. 14:44
Samo treba procitati odgovor na ovo pitanje "Zašto ne date gotovinu, pa da je oni rasporede?". Ni ja nikada ne bih dala novac. Zna se da u vecini slucajeva od tog novca deca ne vide nista. Licno bih kupila i odnela ono sto mi kazu da treba ili bih kupila ono sto smatram da nedostaje deci. Nesto ne slusam ovog Bojanica, ali ga po ovom pitanju podrzavam.
Četvrtak 05.01.2012. 15:17
a ko njemu brani da uđe u dom i donese stvari deci?to ne postoji ni u crnoj gori...nego čovek koristi priliku da svaki dan osvane u novinama pa širi priču.sramote odavno nema među ljudima pa ni ovo ne treba da čudi.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online