Četvrtak 18. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Subota 03.12.2011.
08:38
Alo! A

Ceca dobila zahvalnicu, Seka i Lukas izvisili

Za humanitarnu pomoć koju je prošle godine uručila gradu Kraljevu zarad saniranja posledica zemljotresa - tri šlepera građevinskog materijala i četiri puta po 50.000 dinara za višečlane porodice - Svetlana Ražnatović je ovih dana dobila zahvalnicu od gradonačelnika Ljubiše Simovića.

Dobila bolji tretman nego neke od njenih kolega: Svetlana Ražnatović Ceca
 

I to je lepo, jer treba ljudima uručiti priznanje kada urade nešto za opštu dobrobit. Međutim, ovakav potez ovih dana prerasta u skandal, ali ne zbog toga što je Ceca dobila zahvalnicu, već zbog toga što, kako piše beogradski “Alo!“, isti tretman nisu dobile njene kolege Svetlana Aleksić i Aleksandar Vuksanović!


Kako je za “Alo!“ ispričao izvor koji je insistirao na anonimnosti, Seka i Aca, koji su inače Cecini dobri prijatelji, veoma su se začudili kada su shvatili da ih je gradonačelnik Kraljeva zaboravio:


- Ni Seka ni Aca nisu pomagali Kraljevčanima zarad marketinga, ali bili su neprijatno iznenađeni videvši da postoje zahvalnice, a da ih oni nisu dobili, iako su takođe pomogli Kraljevčanima. Seka Aleksić bila je prva javna ličnost koja je nakon katastrofalnog zemljotresa koji je zadesio Kraljevo odmah posetila taj grad i donirala neophodna sredstva. Nakon toga, Aca Lukas je sa svojim kolegama preko producentske kuće “Beoton“ organizovao koncert u “Beogradskoj areni“, a ceo prihod je doniran za ugrožene Kraljevčane. Na istom koncertu pevala je i Seka Aleksić, što samo potvrđuje činjenicu da je humana. Pored njih, u “Areni“ su pevali i Aco Pejović, Zorica Brunclik, Saša Kovačević, Ana Kokić, Dejan i Saša Matić, Ivana Selakov, Marija Šerifović i Snežana Đurišić - rekao je sagovornik lista “Alo!“.

Humani pevači dali 5 miliona dinara!

Vlasnik “Beotona“ i saradnik Ace Lukasa Saša Mirković za “Alo!“ je rekao:
- Kompanija “Beoton“ i Aca Lukas su za unesrećene ljude u Kraljevu prikupili ukupno 5.305.000 dinara. Nismo dobili od SO Kraljevo zahvalnicu, ali nam je drago što smo pomogli ljudima koji su imali problem, a od političara nismo bolji odnos ni očekivali, njima je bitno da se promovišu - rekao je Mirković.

Isti izvor je dodao da je zanimljivo da je koncert u “Beogradskoj areni“ otvorio lično gradonačelnik Kraljeva, koji je, kada je zamoljen za komentar na ovu temu, dao sledeće objašnjenje:

- Lično sam naložio da se pošalje preko 400 zahvalnica, a za Acu Lukasa i Seku Aleksić sam usmeno posebno napomenuo. Nisam znao da nisu dobili zahvalnice, saznao sam od vas. Moj protokol je napravio grešku i za to će biti kažnjen. Inače, zahvaljujem se svima na velikoj humanosti i upućujem izvinjenje svima onima koji nisu dobili zahvalnice - izjavio je Ljubiša Simović.


A da Seka i Lukas nisu jedini koji su preskočeni u dodeli priznanja, potvrdili su nam i Marija Šerifović i Saša Kovačević, a rođena Kraljevčanka Snežana Đurišić rekla nam je sledeće:


- Meni je mnogo važnije da su pare otišle u prave ruke, a otišle su tamo gde treba, nego papir na kojem mi neko zahvaljuje. Ali, svakako bi mi prijalo da me se neko setio i zahvalio, jer je Kraljevo moj grad. Nedavno mi je jedna devojčica iz Kraljeva koja je dobila pomoć poklonila šal i to mi je najveća zahvalnica - izjavila je za naš list legendarna folk pevačica.

POVEZANE VESTI

Subota 03.12.2011. 09:41
Odlicna je nasa Ceca
Subota 03.12.2011. 14:15
БРАВО КРАЉЕВО И ХВАЛА ЦЕЦО А И ОСТАЛИМА СВИМА КОЈИ СУ ПОМОГЛИ ИЗГРАЊУ КРАЉЕВА ПОСЛЕ ЗЕМЉОТРЕСА
Subota 03.12.2011. 09:52
koja stipsa,zena ima milione a uplatila jedva 2000 evra.Za razliku od nje Bred Pit je dao milion dolara za Haiti.Mada po kuloarskim pricama Ceca je duzna i tuzna,potrazioca ima sve vise.Ako je bankrotirala onda joj je oprosteno.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online