Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 15.06.2011.
12:38
V. Tasić - Vesti A

Sve teže se nosim sa tragedijama

Snežana Đurišić (52) tek što se malo oporavila nakon smrti menadžera i prijatelja Velimira Nikšića Nikše s kojim je godinama sarađivala, a sustigla je vest o pogibiji kolege Darka Radovanovića.

Rad je važan kao i talenat: Snežana Đurišić

- Ne znam više kako da podnesem sve užasne stvari koje se dešavaju u poslednje vreme.

Kada mi je s druge strane žice zakukao čovek koji mi je javio telefonom da više nema Darka i Saleta, sledila sam se, nisam znala gde se nalazim.

Dva života su se ugasila i šta uopšte može da se priča.

Na žalost, i ja sam imala strašnih iskustava...

Teško onima koji ostaju - roditeljima, ženama i deci. Ne znam više šta ću sa sobom, prosto nisam više u stanju da podnesem ružne stvar - iskrena je Snežana.


Godinam ste bili prijatelj sa Nikšom i njegovom porodicom, ali to ne krijete za razliku od mnogih pevača koji od njegovog nestanka ne žele ni reč da kažu o njemu?
- Bila sam i ostala prijatelj njegove porodice. Nikša i ja smo se dugo znali, bili smo saradnici i prijatelji. Bio je divan čovek, imao je divnu porodicu...

Posle svega, čovek ne zna šta da kaže. Potpuno sam zbunjena, razočarana, izbezumljena. Iskreno, ne znam šta je tu sve bilo. Možda nije ni važno, jer Nikše više nema među nama.
 

Da li ste u kontaktu sa njegovom porodicom?
- Jesam, čula sam se s njegovom suprugom i ovih dana ću otići do nje. Imaju divne sinove i posle Nikšinog nestanka u periodu najstrašnije neizvesnosti za porodicu, njegov stariji sin je diplomirao sa najvišom ocenom. I mlađi sin završava školu. Ne znam šta se dešavalo, neke stvari je nezgodno i nepristojno pitati, ali beskrajno mi je žao njegove porodice, njega.

Uvek ste se trudili da karijeru gradite na pesmama, a ne na tračevima. Ipak, nedavno se pojavili na stranicama tabloida ...?
- Strašno mi je žao što se moje ime i imena mojih kolega često zloupotrebavljaju. Mom ocu je nedavno skočio pritisak na 200 kada je pročitao jednu glupost o meni. Za ime moje porodice i mene vezuju se gadosti o kojima nikada javno ne bih pričala, a moje izjave se vade iz konteksta.

Ovo govorim povodom tekstova koji su se nedavno pojavili povodom proslave mog 52. rođendana. Prosto ne mogu da verujem da se jedna obična stvar kao što je proslava rođendana pretvorila u takvu prljavštinu. Meni takva vrsta reklame nikada nije bila potrebna, a sada ponajmanje.

Malo radi, malo putuje

 

- Poslednjih godina sam lepo organizovala život. Malo radim, a onda sa suprugom otputujem negde daleko od estrade. Lepo zapalim van zemlje da ništa ne vidim i ništa ne čujem. Ali, đavo mi ne da mira, pa stalno "kopam" po internetu i tako uvek odmah saznam šta se dešava. Gledam i pratim, kad nisam na plaži.

 

Kada je Mladić uhapšen, ćerka mi je poslala poruku. Bila sam zgranuta, ali izgleda da se najšokantnije stvari u ovoj zemlji dešavaju kad nisam tu - kaže Snežana.


Lako je vama kada umete da pevate, pa zato ne morate da smišljate druge načine kako da skrenete pažnju na sebe, zar ne?
- Nije tačno, danas je pevanje poslednja stavka u priči o estradnom uspehu. Ako neko oko sebe ima dobru ekipu, dovoljno energije i nešto sreće, eto mu uspeha. Ako je pametan, pa nastavi da radi na sebi, da uči i da se usavršava, može daleko da stigne, iako nije najbolji pevač.

Nažalost, mnogi mladi nisu svesni toga da treba raditi bez obzira na talenat. Oko svih nas je mnoštvo ljudi koji nam se smeškaju, tapšu nas po ramenima, a mrze nas što smo uspešni. Teško onome ko ih ne prozre, taj će biti zgažen i samleven.

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online