Utorak 23. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Subota 12.02.2011.
12:50
V. Tasić - Vesti A

Boli me sve što se dešava u Srbiji

Nekada je Snežana Đurišić važila za pevačicu britkog jezika. Umela je žestoko da oplete po estradi i kolegama, ali vremenom je oštrica njene britkosti otupela. Kako kaže, postala je mudrija, opreznija, naučila je da oćuti i nikome ne da da je uvuče u sočnu diskusiju preko novina. A kad bi htela, mogla bi svašta da kaže...

Prestroga prema sebi i drugima: Snežana Đurišić

- Nekada su negativne pojave na estradi bile sporadične, a ispade su pravili samo pojedinci. Moje mišljenje je publika poštovala.

Sada ima neuporedivo više onih koji zaslužuju da se "opletu". Ipak, neke od njih narod voli.

S obzirom da živim od naroda, kao i svi mi, neću da mu se zameram. Izbegavam da pričam o drugima.

Kada ipak dođem u situaciju da o nekome nešto javno kažem, biram reči, govorim uvijeno i klonim se neprilika. Jednostavno, ne trebaju mi - iskrena je Snežana Đurišić.


  Šta bi sa estradnom školom u kojoj je trebalo da držite časove?
- Pre više od godinu dana Saša Popović je nagovestio nešto o Grandovoj estradnoj školi, ali od tada to nismo pominjali. Mislim da nisam dobar pedagog. Prestroga sam i nisam sigurna da bih umela na pravi način da prenesem drugima ono što znam.

Ne snima albume


- Odlučila sam da više ne snimam albume već samo singlove. Jednostavno, za albumima više nema potrebe, jer se obično promovišu po dve-tri pesme, a ostale ostanu da čame u zapećku. Singlovi su jeftiniji u svakom smislu, a i korisniji.

 

U Grandu treba da uradim kompilaciju pesama. Hitova imam, hvala Bogu, za ove tri i po decenije karijere i treba ljude podsetiti na neke stare, dobre pesme.

Od čega ste nedavno pobegli na skijanje u Italiju?
- Od svega. Morala sam, činilo mi se da ću potpuno potonuti. Toliko me je opterećivalo i bolelo sve što se dešava u državi, društvu, na estradi...

Od mnogih stvari sam prosto zanemela. Na svakom koraku, mnoštvo tužnih i šokantnih vesti. Ja jesam prekaljena, ali vesti koje smo svi čuli u poslednje vreme su toliko frapantne da ostajem bez teksta.

Na estradi, kao i u kompletnom društvu, mnoge karte su se otvorile i postalo je strašno mučno i tužno.

Mislite na trovanja, otmice, bekstva...?
- Na sve ono što nam se dešava. Ne mogu o tome ni da pričam.

Pratite li Dvor?
- Od kada je taj rijaliti počeo, stalno putujem pa nisam u prilici da gledam redovno. Čak i kada malo pogledam nađem se u čudu, jer nemam pojma o čemu se tu radi, ko su svi ti ljudi. Za mnoge od njih nisam čula. Gledala sam sve tri Farme i nije mi jasno zašto se misli da su zanimljive samo svađe.

Da li se slažete sa tvrdnjom da mnogi pevači u rijalitijima brukaju profesiju?
- To je tačno, ali ne treba zaboraviti ni one koji su profesiji i sebi osvetlali obraz.

Nažalost, najmanje je ljudi poput Ace Ilića, čije ponašanje je podiglo ugled branši. Brukaju oni sami sebe, pre svih, a pojedinci su tako zapečatili karijere. Ali, nisam ni pakosna, ni zla, pa da se radujem nečijem krahu i neuspehu. Ne slažem se sa tim da publika o nama treba sve da zna. Svi mi imamo minus faze, ali ne moraju baš svi da ih vide.
 

Deca neće na estradu


- Moja ćerka i moj sin su izuzetno muzikalni, ali nikada nisu hteli da pevaju. Žao mi zbog toga, ali su uvek bili svesni toga da bi bili u senci roditelja. Prežalila sam to. Podarili su mi divne unučiće. Imam Teodoru i Miloša, koji imaju po pet i po godina i trgodišnjeg Luku. Moja snajka je ponovo trudna pa jedva čekam da postanem baba i po četvrti put.

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online