Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Četvrtak 02.12.2010.
13:20
S. Đurić - Vesti A

Fatmir izvređao Slađanu Milošević!

Aleksandra - Slađana Milošević (54) izvređana je u studiju televizije "Avala" posle emisije "Otvoreni studio" u kojoj je gostovala. Incident se dogodio nakon što su se kamere ugasile, a pevačicu je verbalno napao glavni kamerman Fatmir Nuši koji je izvređao Slađanu zbog toga što je u emisiji istakla svoju funkciju u DSS-u čiji je član. Pevačica je bila potpuno i šoku.

Izvređao me: Slađana Milošević

- Čim su se kamere ugasile taj čovek je počeo da me vređa na najstrašniji način. Tražila sam da razgovaram sa glavnim i odgovornim urednikom, ali se pojavio samo Mane Šijan, direktor produkcije, koji se složio sa mnom da je ponašanje kamermana bilo neprimereno.

Smatram da u televizijskoj kući koja ima nacionalnu frekvenciju ne sme da postoji takva netolerancija.

Imam pravo da iznosim svoje političko opredeljenje, iako to u ovom konkretno slučaju to nisam učinila - rekla je Slađana za beogradske medije.


U DSS-u, čiji je Slađana Milošević član i predsednik gradskog saveta za kulturu ove stranke iznenađeni su zbog napada na njihovog aktivistu i momentalno su stali u njenu zaštitu.


- Ovo nije prvi put da se Slađana Milošević napada zbog stava i opredeljenja. Uputili smo otvoreno protestno pismo Bojani Lekić i sad čekamo odgovor. U pismu smo između ostalog pitali gospođu Lekić s kojim pravom zaposleni u TV Avala se tako ponašaju.

Televizija snosi odgovornost, posebno što je u pitanju TV kuća koja ima nacionalnu frekvenciju. TV Avala to sebi ne sme da dopusti. Naše televizije ne bi smele da se tako ponašaju, jer svako ima pravo da iskaže svoje opredeljenje.

Slađana Milošević je predsednik gradskog saveta za kulturu DSS i normalno je da je pomenula svoje opredeljenje i program naše stranke vezane za kulture - rekao je za "Vesti" Petar Petković, pi-ar DSS-a.
 

Kamerman Fatmir Nuši

Bojana Lekić, generalni menadžer televizije Avala smatra da je ponašanje kamermana Nušija nedopustivo i kaže da je već sutradan protiv njega pokrenut postupak zbog povrede radne discipline.


- To što se desilo sa Slađanom Milošević je nedopustiva situacija. Šta znači da kamerman učestvuje u diskusiji. Radi se o povredi radne discipline.

Međutim, kasnije se uspostavilo da se kamerman Nuši i Slađan znaju odranije i da joj se on posle incidenta izvinio, a ona je prihvatila njegovo izvinjenje.

Zato nismo želeli javno da se oglašavamo povodom ovog slučaja. Međutim, odmah smo reagovali, napisali smo pismo i pokrenuli disciplinski postupak protiv kamermana Nušija - rekla je za "Vesti" Bojana Lekić, koja ističe da nije smelo da dođe do ovakve situacije.
 

Smenjen Nemeček


Dan posle incidenta sa Slađanom Mološević sa mesta glavnog i odgovornog urednika smenjen je Robert Nemeček, a na njegovo mesto postavljena je Bojana Lekić.

 

Ona tvrdi da smena Nemečeka nema apsolutno nikakve veze sa incidentom vezanim za Slađanu Milošević, već da je Robert razrešen dužnosti po odluci Upravnog odbora, jer nije postignut željeni programski rezultat i gledanost. Nemeček je imenovan za savetnika filmskog i serijskog programa ove televizije, a na novu dužnost stupio je 1. decembra.

Četvrtak 02.12.2010. 13:56
Фатмир?!
Četvrtak 02.12.2010. 16:49
Pa tipican siptar, samo u gomili i nad zenama su jaki. Sto tako ne nasrne, recimo na Velju Ilica?
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online