Četvrtak 18. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 21.11.2017.
00:44
B. Božin - Vesti A

Apel dijasporske porodice iz Švajcarske: Izabela, vrati se kući

Porodica Todorović iz Turge, u švajcarskom kantonu Argau, očajnički je preko medija uputila apel svojoj ćerki i sestri, Izabeli Todorović, koja ima 21 godinu, da se vrati kući. Ova devojka se od 3. novembra vodi kao nestala.

printscreen
Neizvesna sudbina: Izabela Todorović

- Svejedno, šta god da se desilo, molim te, dođi kući - rekao je njen brat Ivan Todorović (25).

U apelu napominje koliko je svima u porodici teško.

Potraga još nije pokrenuta

Kako kažu u švajcarskoj policiji, za sada se još ne preduzima potraga za devojkom. Oni napominju da je policija u stalnom kontaktu sa porodicom, ali očigledno policija ne procenjuje da ima za sada potrebe za širom potragom za nestalom Izabelom.

- Našoj majci, ocu, svima nama je veoma teško i nadamo se da ćemo uskoro moći da te zagrlimo - skoro u očaju apeluje njen brat.

Prema rečima Izabelinog brata, bio je petak uveče kada je ova devojka izašla u cirišku Langštrase. Dan pre njenog nestanka, viđena je u pratnji skoro duplo starijeg muškarca u noćnom klubu Maskota, a Fejsbuk profil tog muškarca, čiji identitet još nije saopšten, nedugo posle toga je obrisan. Po mišljenju brata Ivana, to je "veoma čudno".

Iako je Izabela stanovala kod roditelja, porodica u početku nije smatrala da ima razloga za brigu.

- Dešavalo se već da dva-tri dana ostane kod prijatelja. Ona je uostalom odrasla. Ali, do sada bi se uvek javljala - ispričao je brat nestale.

Ovoga puta se to nije desilo, pa kad se gazda restorana u kom radi javio i pitao gde je ona, svi u porodici su bili šokirani, kako je dodao brat. Njegova sestra je pre kratkog vremena počela da radi u jednom fast fud restoranu u Šprajtenbahu AG i posao joj se sviđao, kao i kolege sa kojima je radila.

Izabelin odnos s roditeljima je bio dobar, rekao je Ivan, kao i između njih dvoje.

- Naravno da je nekad bilo stresa, ali ko nema u tom dobu? - dodao je on.

Pošto Izabela čak dve nedelje nije reagovala na telefonske pozive, porodica je 12. novembra prijavila njen nestanak.

- Do sada nemamo novih saznanja. Teško je naći polazne tačke, posebno zato jer je devojka punoletna i samim tim sme da ode od kuće - rekli su iz kantonske policije Argaua.

POVEZANE VESTI

ŠVAJCARSKA Srce nam je uz Srbiju
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online