Sreda 24. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 25.01.2019.
20:16
R. Lukić A

Novo ime i nova uprava

Na redovnoj godišnjoj skupštini FK JU 96 dobio je novo ime i od početka iduće sezone biće registrovan kao Srpski FK 96. O toj promeni dugo se govorilo, a nije napravljena, ne zbog jugonostalgičara, već zbog cene registrovanja novog imena.

R. Lukić - Vesti
DOGOVOROM DO PROMENA: Učesnici skupštine

U klubu se inače ništa neće menjati i dalje ostaje otvoren za sve mlade ljude koji vole fudbal, bez obzira na nacionalnost i boju kože.
Dugo se diskutovalo oko izbora novog naziva kluba i na kraju, prema rečima portparola Gorana Atanaskovskog, za novo ime je glasalo više od 90 odsto prisutnih.

Na skupštini je izabrano i novo rukovodstvo. Sa dužnosti su se povukli predsednik Radivoj Mataruga i sekretar Dražen Trivić. Novi predsednik je dugogodišnji levi bek, trener i funkcioner Aleksandar Trifunović. Funkcija potpredsednika je nova, a nju će u narednom izbornom mandatu obavljati Nikola Mičić, brat Nedeljka Mičića, uspešnog trenera prve ekipe. Novi sekretar je Leko Bulatović, standardni čuvar mreže prve ekipe. Oliver Tatić će i dalje ostati blagajnik, a njegov pomoćnik biće Mišo Šunić.

R. Lukić - Vesti
NOVO RUKOVODSTVO: Nikola Mičić, Oliver Tatić, Aco Trifunović, Leko Bulatović i Mišo Šunić

Ponuđene ostavke prihvaćene su s puno razumevanja, mada je bilo onih koji se nisu lako rastali od predsednika Mataruge i sekretara Trivića jer su u klubu od osnivanja. Sve ove godine, s kratkim prekidom, klub je uspešno vodio predsednik Radivoj Mataruga. Danas se klub takmiči u Drugoj krajs klasi i ima registrovane tri ekipe. Novom rukovodstvu predat je dobro opremljen i sa pozitivnim novčanim bilansom.
Odlazećim funkcionerima odato je priznanje za višegodišnje uspešno vođenje kluba, a oni su naslednicima čestitali, poželeli im sreću i obećali podršku, jer i dalje ostaju u klubu, radujući se rekreacionom fudbalu u svojoj U40 ekipi u kojoj su i do sada igrali.

Smena generacija

VERUJE U MLADE: Radivoj Mataruga

- Mi smo tu dugo, ne samo ja, već i drugi. Jednostavno neopohodna je smena generacija. Novi rukovodioci su mlađi, puni energije i znanja. U njihove sposobnosti ne treba sumnjati. Svi oni vole fudbal i klub, pa verujem da će ga dobro i voditi. Mi smo tu. Ostajemo u klubu i na našu podršku uvek mogu da računaju - rekao je za "Vesti" Radivoj Mataruga.
 

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online