Utorak 23. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 18.09.2018.
02:30
b92.net A

U kojim pozama žene više uživaju, a u kojima može da zaboli?

Neke poze u seksu su stvorene za odnos van spavaće sobe, bilo da ste u kući, prirodi ili hoćete brzinski na žurci. Evo nekoliko vrućih saveta, ali i poza koje posebno stimulišu uživanje žena. Čarobnjak orgazma, stani i dostavi ili vruća stolica, sigurno će vam neke probuditi maštu.

wallpino.com
Koju pozu najviše vollite?

Seks poza: Kauč surfer 

Prednosti: Pogodna za seks na brzinu, a dodaje dodatni začin seksu van spavaće sobe. 

Tehnika: Žena treba da se nagne preko naslona za ruke na kauču dok muškarac u nju ulazi od pozadi. Kako bi pojačala penetraciju ili promenila tempo, žena se može usmeravati pomoću naslona ili odgurivati od samog kauča. 

Seks poza: Vruća stolica 

Prednosti: Jako dobra poza za stimulaciju G tačke. 

Tehnika: Sedite na ivicu kreveta ili na stolicu, bitno je da vam noge ostanu na podu. Ona se okrene leđima prema vama i sedne između nogu. Može se kretati napred-nazad odgurujući se od naslon stolice ili nogama od pod. U ovoj poziciji žena kontroliše tempo i penetraciju pritiskom zadnjice na prepone. 

Seks poza: Službenik njenog prestola 

Prednosti: Najbolja poza za oralni seks 

Tehnika: Neka vaša partnerka sedne na stolicu i raširi noge. Ovo je idealno mesto za početak vatrenog seksa. Tehnika uključuje u početku lagane široke poteze jezikom, a završava se snažnim. Vaša partnerka vas može jednostavno usmeravati, a vi ćete imati pogled između njenih nogu, što mnoge žene jako vole, piše Men's Health. 

Seks poza: Čarobnjak orgazma 

Prednosti: Omogućava jaku stimulaciju G tačke i duboku penetraciju. 

Tehnika: Žena treba da legne na leđa, a muškarac da klekne između njenih nogu. Zatim joj noge podiže na ramena i namesti je u pozu u kojoj penis dolazi u direktni kontakt s G tačkom. 

Seks poza: Balerina 

Prednosti: Erotična poza za seks na brzinu u malim prostorijama. Dobar izbor za seks na otvorenom, olakšava lakšu penetraciju, a žena ima kontrolu dubine i ugla. 

Tehnika: Stojite okrenuti jedno prema drugome. Ona podiže jednu nogu i njom obmota njegov struk. Muškarac pridržava njenu nogu tokom penetracije. 

Seks poza: Jedna uvis 

Prednosti: Ovo je najbolja poza za žene koje su jako osetljive na jednoj strani klitorisa. 

Tehnika: Muškarac treba da klekne na pod uz ivicu kreveta. Žena treba da legne na leđa takođe na ivicu kreveta s jednom nogom podignutom uvis i da je pridržava rukama najbolje odmah ispod kolena. S jednim kukom malo podignutim, žena će stvoriti svoj ritam ili se tokom seksa bolje namestiti. 

Seks poza: Obrnuta kaubojka 

Prednosti: S jastukom ispod glave, muškarac ima fantastičan pogled na ženina leđa i zadnjicu. U ovoj pozi žena kontroliše dubinu penetracije i ritam. 

Tehnika: Muškarac treba da legne sa ispruženim nogama, a žena treba da sedi na njemu okrenuta leđima. Klečeći ona se spušta na penis i počinje sa željenim ritmom. 

Seks poza: Stani i dostavi 

Prednosti: Muškarac može uživati u pogledu na penetraciju. 

Tehnika: Stanite uz ivicu kreveta ili radnog stola dok žena leži na leđima i podignite joj noge na vaše grudi. Kolena su savijena kao da izvodi vežbu biciklista. Uhvatite njene gležnjeve i uđite u nju. Polako se pomerajte, jer duboko prodiranje može biti bolno za nju. 

Seks poza: Stajaća kolica 

Prednosti: Ova pozicija je jako sportska i "uništava kalorije". Čak se možete i malo "prošetati" po kući, samo se pre toga pobrinite da ste navukli zavese. 

Tehnika: Muškarac penetrira ženu isto kao da su u stajaćoj poziciji, od pozadi, ali posle penetracije je podiže u predelu kukova, a ona obavija noge oko njegovih leđa i oslanja se rukama o pod.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online