Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 11.07.2018.
02:30
b92.net, Vestionline A

Neprijatne scene tokom "onih stvari"

Vođenje ljubavi nekada zna da bude i zabavno, ali ne u smislu seksualnog uživanja, već muškarci mogu da "omanu" u ophođenju prema pripadnicama nežnijeg pola i to tako da to bude veoma komično. Ili čak bizarno. Pojedine pripadnice nežnijeg pola podelile su svoja iskustva na portalu Thoughtcatalog.com.

stockphotos.io
Foto: Ilustracija

Pevušio klitorisu 

- Mislila sam da je dečko, s kojim sam se viđala neko vreme, relativno normalan - sve do tog dana. Tokom seksa odjednom je krenuo dole. Bilo je "Hej, imam gozbu za tebe". Iznenada je počeo da zuji kao pčela oko mog klitorisa i pevuši. Ništa drugo nije radio. Samo je zujao. Potom je podigao glavu i rekao: "Ha, sviđa ti se to malena?" - napisala je jedna devojka. 

Napisala je i da je morala lice da prekrije jastukom kako on ne bi video koliko se smeje i dodala. 

"Nisam mogla da se nateram da ga zaustavim jer je bio toliko užasno nespretan, nisam ni znala da to uradim. To je bio trenutak kad sam odlučila da se više nećemo videti". 

Zaspao među nogama 

Druga devojka je napisala da joj se dogodilo da je njen tadašnji dečko zaspao među njenim nogama. 

"Lice mu je bilo među mojim nogama, stajalo je teško i nepokretno. Najpre sam mislila da je to neka tehnika, a potom sam shvatila da je zaspao. Pomaknula sam mu glavu da ga probudim, a on mi je prigovorio zašto sam to napravila, zašto ga nisam pustila da spava". 

Uzeo je pun kondom sa sobom 

- Bio mi je to najgori seks ikad. Bio je moj tip fizički, ali ovako baš i ne. Pre seksa je pitao može li kod mene da se istušira - napisala je jedna devojka i dodala da je seks trajao svega pet minuta, te da je ona htela da baci kondom kada ga je skinuo, a a ju je zaustavio i tražio da mu ga vrati. 

- Potom ga je zavezao u čvor i stavio u svoj džep. Više ga nikada nisam videla - napisala je ona. 

Nije mogao da ga nađe 

Druga devojka je napisala da njen tadašnji partner nije mogao ili nije znao da nađe njen klitoris. 

- Pošto nisam ovlažila dugo, rekao mi je: "Nemoj me terati da ja sve radim". Nisam imala izbora nego da preuzmem inicijativu... Zamislite, 46-godišnjak koji ne zna gde je klitoris. Bilo je to zaista loše iskustvo - otkrila je ova devojka. 

Bio je baš obdaren 

- On je imao ogroman polni organ, nije se pomerao tokom seksa i samo je ispuštao neke zvukove. On je svršio, ali ja nisam - poverila se jedna devojka.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online