Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Ponedeljak 22.07.2013.
08:00
Doznajemo.com A

Palac razotkriva penis!

Do sada je važilo "pravilo" da oblik nosa može da ukaže na veličinu muškog polnog organa (sigurno znate za izreku "kakav nos, takav ponos"). Istina je da nos zapravo nema nikakve veze s tim...nego da ima palac!?

Stručnjaci s portala Intimatemedicine tvrde da oblik palca mnogo govori o obliku, debljini, dužini i zakrivljenosti muškog polnog organa.

Ne gledajte mu nos nego palac!
 

Oblik

- Kada je reč o palcu koji je na početku širok, pa se prema vrhu vidljivo sužava, možete zaključiti da i penis ima istu siluetu. Penis će završiti s malo manjim glavićem, dok će ceo trup penisa u obimu biti poprilično širok.

- Glavić će biti širok ako je palac na ruci prema vrhu malo širi.

- Kada pred vama bude muškarac s dugim i debljim palčevima, koji se na vrhu suze, u njegovim pantalonama ćete naći poprilično velik i širok penis s manjim glavićem.

- Ako je oblik palca uzak, a na vrhu, blizu nokta vidljivo se širi, onda će i glavić biti vidljivo širi od celog penisa.

- Muškarci koji imaju lep i skoro ženstven oblik palčeva takođe imaju veoma lep i ujednačen penis.

- Ako su prsti malkice zakrivljeni, nemojte da budete iznenađene ako je i njegov penis blago nagnut.

- Kod muškaraca čiji se predeo pored nokta veoma primetno presavija prema spolja, penis će biti blago povijen ili žilav.

Dužina

Da biste bi procenili dužinu penisa, morate da uzmete u obzir čitav dlan. Ali pažljivo, ako su prsti u poređenju s celim dlanom prilično dugi, to ne znači da će dužina penisa biti tome primerena. Dužinu dokazuje samo dužina palca, koju upoređujete s dužinom ostalih prstiju u poređenju s dlanom. Dakle ako ste jedna od onih dama koje kvalitet stavljaju rame uz rame s kvanitetom, sada ćete muškarca svojih snova lako pronaći već na prvom sudaru.

Širina

Na isti način možete razaznati i širinu penisa. I ovde uzmite u obzir dlan i ostale prste. Procena širine penisa na osnovu palčeva uvek je stoprocentna, ako je vaš pogled dovoljno precizan. Kada posmatrate širinu palca, ne gledajte samo od sredine, već sve od početka do vrha prsta. Naravno, govorimo o posmatranju spoljne strane palca, a ne unutrašnje, prilikom čega ruku nagnete tako da gledate direktno u palac.

Moramo da proverimo ove tvrdnje!

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 22.07.2013. 13:24
Po narodnoj:"Qrac-Palac".
Ponedeljak 22.07.2013. 08:24
nije tacno to sto procita velicina duzina penisa se vazda uporedjivalo sa stopalom/kolika je duzina stopala,/tolika je duzina penisa,tako koriste svi u svetu,pokusajte se uveriti,stopalo/cipele/govori velicina /duzina penisa,verujem u ovu istinu,nikako u velicinu palca,
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online