Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 26.02.2010.
16:23
Vestionline A

Omiljena poza u seksu otkriva kakav je

Koliko poznajete svog partnera? U otkrivanju njegove ličnosti može vam pomoći i seks. Njegove omiljene seksualne poze otkrivaju mnoge stvari o njemu.

Kad ljude ponese strast, otkrivaju svoju pravu osobenost. Tada padaju maske, nema glume i puno toga se otkriva. Ako želite da otkrijete kakav je vaš partner i kako vas doživljava, obratite pažnju na način na koji vas dodiruje, kao i na njegove omiljene poze.

Šta otkrivaju poljupci?
Ako su njegovi poljupci nežni, reč je o nesigurnom ljubavniku. Odlučuje se za sigurnu tehniku jer ne zna što zapravo želite. S njim nećete imati vrele noći, ali ćete moći da uživate u dubokoj bliskosti. Oni koji ljube strastveno, nude i takvu vezu. To su sjajni ljubavnici koji najčešće nisu muškarci od poverenja.

Šta otkriva predigra?
Upalio je sveće? Svira lagana muzika? Ako muškarac zna da stvori pravu atmosferu za seks, možete da očekujete vrhunskog ljubavnika.

 

Kada počne da vas miluje, radi to dugo i gleda vas u oči, možete biti gotovo sigurni da ga zanimate više od kratkotrajne afere. Muškarci koji polažu puno pažnje na predigru, sjajni su ljubavnici, ali i materijal za dugotrajniju vezu.


Šta otkriva misionarska poza?
Muškarci koji preferiraju misionarsku pozu naginju tradicionalizmu. S njim možete računati na dugotrajniju vezu, ali ne i na uzbudljiv seks. Psiholozi kažu da su muškarci koji najviše vole misionarsku pozu verni, imaju kvalitete dobrog prijatelja, ali u krevetu ne vole da eksperimentišu. Pomalo su zatvoreni i skloni osuđivanju žena koje otvoreno vole seks.

Šta otkriva poza odpozadi?
Muškarci koji vole seks odpozadi žele da ostanu tajanstveni. Ne možete da ih gledate u oči, a oni imaju situaciju pod kontrolom.

 

To su muškarci koji su pomalo emotivno nedostupni i teško ćete s njima ostvariti dugotrajnije zajedništvo. Uglavnom su dobri ljubavnici, ali nisu materijal za dečka koji će vam biti podrška.

Šta otkriva bočna poza?
Prema rečima psihologa, muškarci koji vole seks sa strane zainteresovani su za vas. Žele da uživaju u pogledu na vaše telo, ali pokušavaju i da otkriju šta se krije iza izraza vašeg lica. Takvi muškarci žele da se svide ženi, a sposobni su i za ostvarivanje dugotrajnije veze. Uz malo truda i mašte, žene od njih mogu stvoriti sjajne ljubavnike.

Šta otkriva poza u kojoj je ona gore?
Muškarci koji vole kad je žena gore obično žele da žena preuzme kontrolu u njihovom životu. Na glasu su kao odlični ljubavnici, ali u stvarnom životu mogu da vas previše opterete jer će očekivati da rešavate njihove probleme.

Ipak, uz dobru komunikaciju, s njima je moguće ostvariti kvalitetno zajedništvo.

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online