Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 17.02.2010.
15:43
Vestionline A

Zašto muškarci glume orgazam

Mislite da samo žene glume orgazam? Potpuno netačno! Verovali ili ne, i neki muškarci glume da su doživeli seksualni vrhunac.

Zašto muškarci glume orgazam?
 

Razlozi su brojni, ali svi se ipak mogu svesti pod jedan zajednički činilac, a to je mačizam.

Od muškaraca se očekuje da u svakom trenutku budu spremni za seks. Za njih ne postoje izvinjenja. Budući da su pod takvim pritiskom, neki muškarci glume orgazam. Tačnije, neka istraživanja su pokazala da to čini njih 11 do 25 odsto.

Iako će se neki pitati kako je to moguće da muškarci glume orgazam, činjenica je da niko ne proverava šta je nakon seksa ostalo u kondomu. Čak i ako nema kondoma, postoje načini na koje će muškarci sakriti da nisu postigli orgazam jer će ejakulirati negde gde žena neće proveravati. Otkrivamo šest najčešćih razloga zašto muškarci glume orgazam.

Erekcija pri kraju
Neuspeh je vrlo osetljiva stvar. Osim njegove muškosti, osetljiviji je samo njegov ego. Ako on tokom odnosa primeti da je njegova erekcija pri kraju, pretvaraće se da je orgazam tu, pa će priču lažno privesti kraju. Sve to kako njegova partnerka ne bi uočila da on ne može.

Previše masturbiranja
Nedugo pre seksa s vama, on se malo zabavljao sam. I sad kad se seksa sa nekim ko nije njegova ruka, ima malenih poteškoća. On se, naime, potrošio ranije i sada ne može da ejakulira, pa odglumi orgazam.

Ne da mu se
On vidi da vi želite seks, ali njemu se jednostavno ne da. Nema nikakvih posebnih razloga, ali jednostavno u tom trenutku nije za seks. Budući da tako nešto njemu nije dozvoljeno, on se prihvati posla i, naravno, odglumi završetak priče.

Iscrpljen je
Muškarci glume orgazam i kad su iscrpljeni. Iako možda želi seks, organizam mu je previše umoran i on samo želi da se odmori. Kako ipak dužnost ne bi ostala neispunjena, on će seks odraditi, ali će vrlo verovatno odglumiti.

Strah pred velikim očekivanjima
Ako su izazovi koji su postavljeni pred muškarca za njega preveliki, njega će uhvatiti strah i panika. Neki muškarci nisu baš toliko iskusni u seksu, a njihova partnerka očekuje vrhunsku predstavu. Oni se uplaše jer ne žele izneveriti njena očekivanja pa pribegnu lažima. Kako bi seks što pre priveli kraju i tako si skratili muke, oni odglume orgazam.

Dosadni seks
Glumljeni orgazam ponekad zna da se događa u dugotrajnim vezama u kojima je seks postao rutina. Muškarcima u takvim vezama seks postaje tek nešto što se treba odraditi. Za njih tu nema uživanja i osećaju dosadu. Kako bi dužnost što pre završili, partnerki znaju prirediti pravu predstavu glumljenog orgazma.
 

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online