Utorak 23. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Petak 30.09.2011.
08:00
S media A

Muškarci na svakih sedam sekundi pomisle na seks?

Da li su muškarci promiskuitetniji od žena? Da li i muškarci lažiraju orgazam? Ako su ovo neka od pitanja koja vas muče u vezi seksa, vreme je da odvojimo mit od činjenica.

Kada je u pitanju seks, polovina stvari je bazirana na osnovu realnih činjenica, ali ostatak je čista fikcija. Nažalost, zbog loših informacija, mnogi odnosi propadaju. Ako ste jedna od mnogih žrtava seksualnih mitova, vreme je da zaboravimo ono što ste čuli do sada.

Nije bitno da li je u krevetu Rijana ili Bred Pit

MAŠTANJE O NEKOM DRUGOM ZA VREME SEKSA JE LOŠE
Pre nego što započnete bilo kakvu vezu, utuvite u glavu da seksualno iskustvo, pre svega, dolazi iz mozga, a ne polnih organa. Mozak ima misli, a misli imaju tendenciju da lutaju. Ono što je najvažnije u vezi je obaveza. Ako je to na svom mestu, nije bitno da li ste razmišljali o Rijani ili Bred Pitu dok ste u krevetu.

MUŠKARCI MISLE O SEKSU SVAKIH SEDAM SEKUNDI
Niko ne zna kako se ova brojka uopšte pojavila. Prema istraživanju koje je sproveo američki institut Kinsej, 14 odsto muškaraca misli o seksu svaki dan ili nekoliko puta dnevno, 43 odsto nekoliko puta mesečno ili nedeljno, a 39 odsto jednom mesečno. Interesantno je da 19 odsto žena misli o seksu svaki dan ili nekoliko puta dnevno, 67 odsto nekoliko puta mesečno ili nekoliko puta nedeljno a 14 procenata jednom mesečno. Bar kada su brojke u pitanju, polovi se po ovom pitanju malo razlikuju.

ORALNI SEKS JE SIGURNIJI OD VAGINALNOG
Oralni seks se računa kao seks. I niste imuni na polno prenosive bolesti. Gde postoji razmena tečnosti, a posebno ranice u ustima i grlu, rizik ne može da se smanji samo zato što se vama čini uopšteno prihvatljivijom varijantom.

MUŠKARCI SU UVEK RASPOLOŽENI ZA SEKS
Jedan od najzastupljenijih mitova o muškoj seksualnostI je da muškarci nikada nisu previše umorni za seks. Muškarci nisu roboti. Mogu ne samo da budu umorni, nego i da ne budu raspoloženi za seks. Osim toga, i kod njih emocije izuzetno utiču na libido.

VELIČINA JE BITNA
Po milioniti put, muškarci, prekinite da ga premeravate, jer to nije važno. Umesto metra dohvatite kopiju Kamasutre i radite na tehnici. Kada znate kako da zadovoljite partnerku, velike su šanse da ona neće ni shvatiti koliko je mali ili veliki vaš ponos. Reputacija "tehničara" je nešto što ni jedna "veličina" ne može da vam obezbedi.

KADA SVE DRUGO PROPADNE, U VIJAGRI JE SPAS
Pomoćna rešenja (Viagra) velikih problema (erektilne disfunkcije) osuđena su na razočaravajuće rezultate. Umesto toga, konsultuje stručnjaka, dođite do korena problema i shodno tome pristupite rešenju. Štaviše, ako imate poremećaje kao što su hipertenzija i dijabetes, to može da utiče na (ne)moć, a oralni lekovi mogu dovesti do ozbiljnih neželjenih efekata. Dakle, ne gutajte ništa dok ne budete znali tačno šta radite.

U ODREĐENIM GODINAMA SEKS NIJE BITAN
Osoba koja je došla na ideju da ovako nešto sroči mora da se mnogo trošila u mladosti. Ako je neko u stanju da ima seks (i želi ga), zašto ga ne bi imao? Zapravo, pozitivne fizičke i emocionalne posledice čestog seksa može dodati nekoliko godina života. Sa godinama, gubitak libida je uobičajen, ali faktori kao što su hormonski problemi, depresija, poremećaji komunikacije sa partnerom i teskoba igraju podjednako važnu ulogu.

VEĆINU MUŠKARACA NE ZANIMA PREDIGRA
Većina žena smatra da muškarci obično imaju jedan cilj kada je u pitanju seks, a to je penetracija i postizanje brzog orgazma. Ali, mnogo muškaraca se uzdiglo iznad toga i postalo pažljivije prema potrebama partnerki. U stvari, muškarci uživaju u predigri, jer im pomaže da se opuste i misle na nešto drugo osim postizanja erekcije.

SJAJAN SEKS JE STVAR SPONTANOSTI

Tačno. Dešava se sam od sebe s vremena na vreme. Ali ako želite da imate ispunjavajući seksualni život, gde vas svaki susret ostavlja da želite partnera još više, preuzmite odgovornost. Nema standardne liste šta bi trebalo uraditi da biste imali neverovatan seks, pa je zato dobra komunikacija i međusobna spremnost za eksperimentisanje toliko važna. Neverovatan seks se završava u krevetu, ali počinje razgovorom na kauču.

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 17.10.2011. 13:27
smanji malo.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online