Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 26.08.2011.
08:00
S media A

Pravila za seks bez obaveza

Otkrijte nepisana parvila za tajne veze koje se zasnivaju samo na seksu.

Prepustite se trenutku i uživajte
 

1. Osećanja su u drugom planu
Tajna veza negativne posledice neće da ostavi samo na one ljude koji mogu da stave svoja osećanja po strani. Ljubakanje nije ništa drugo nego goli seks, pa ga tako i prihvatite. Kada se umešaju osećanja, erotska zabava može da postane grozna patnja za jednog od ljubavnika. Najčešće se javljaju ljubav i ljubomora, a svi dobro znamo da kombinacija tih osećanja može da bude veoma opasna. Kada neobavezan seks postane nemoguća ljubav, stvari će pre ili kasnije da se završe.

2. Neobaveznost
Svako tajna veza je neobavezna jer se upravo u tome razlikuje od ozbiljne veze. Pravilo neobaveznosti dozvoljava svakom umešanom da se na tajno sastajanje u dvoje odluči kad mu to odgovara i da pri tom nije ograničen samo na jednu osobu. Ako svog ljubavnika ili ljubavnicu vidite s drugom osobom nemate pravo da se ljutite ili postanete ljubomorni. Ne očekujte redovne telefonske pozive, slatke poruke, vernost i ljubavne ispovesti, savetuje Intimate medicine.

3. Seks bez obaveza je samo seks bez obaveza i ništa više!
Ako je vaš odnos počeo samo sa seksom i takav opstaje već duže vreme, očigledno postoji razlog . Najopasniji uzrok zašto se vaš odnos temelji samo na seksu je naravno bračni partner pri čemu su uplitanja u razne tajne veze veoma nepreporučljiva, jer cela situacija može da dove do problema. Svakako sačuvajte granicu i ako ste oboje sami. Ako je seks jednokratan, nije vredno da ga uništite i pokušati da od njega napravite prijateljstvo ili ozbiljnu vezu.

4. Ljubavnik bez obaveza kao rezervni igrač
Ako primećujete da se vaš život sastoji od veza koje dolaze, prolaze, koje počinju i završavaju se, dakle od veza koje nisu stalne, ljubavnika odnosno ljubavnicu možete da imate kao rezervnog igrača. Ali zapamtite da rezervni igrač stupa na scenu tek tada kada je glavni igrač napusti. Budite pametni i nikako ne mešajte uloge, jer može doći do gužve na sceni, što ne bi bilo prijatno ni za koga, a vi biste se pokazali kao loš režiser.

5. Budite diskretni
Nekima draž tajnih veza predstavlja upravo njihova diskretnost i skrivenost. Naravno da je oboje veoma preporučljivo, jer se u trenutku nepažnje tajna može otkriti. O tajnoj vezi bez obaveza u najboljem slučaju možete da se poverite strancu koji o vama ne zna baš ništa.

6. Griža savesti je prepreka
Za tajnu vezu možete da izaberete nekoga koga ne volite, nije vam stalo do njega, ne poštujete ga i do idućeg sastanka ga se i ne sećate. Ako ćete pri svakom seksu pomisliti da iskorišćavate osobu i ako će vas posle svakog susreta razdirati grižnja savesti, na vezu bez obaveza zaboravite.

7. Imate dovoljno seksi donjeg rublja?
Naravno da bi bilo čudno da za svaki susret obučete iste gaćice, a žene isti grudnjak. Obzirom da je glavna poanta tajne seksualne veze seksualni naboj, požuda i strast, česta kupovina seksi donjeg rublja je neophodna.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online