Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Utorak 16.08.2011.
08:00
S media A

Deset orgazama koje morate da iskusite!

Možda još ne znate za njih ili niste imale sreću da ih isprobate, ali više nema izgovora. Donosimo vam čak deset različitih vrsta orgazama, a vi sami odlučite koji vam najviše odgovara ili vam je pak najdraži.

Orgazam - Neprocenjivo zadovoljstvo
 

Verovatno znate da pored vaginalnih i klitoralnih, postoji više vrsta orgazama? Međutim, da ne bi bili u zabludi, većina žena uz dobrog ljubavnika može da doživi svaki od njih. Stručnjaci tvrde da postoji orgazama koliko i žena. Možda, na žalost, većinu njih nećete nikada doživeti...

Ali, prepustite se pa tako uz svoj i partnerov trud uživajte u svakom trenutku i pokušajte da dođete do vrhunca. Nemojte biti nestrpljivi, jedan po jedan, dok ne apsolvirate baš svaki.

Klitoralni orgazam

Klitoris ima preko 8000 nervnih završetaka, dvostruko više nego penis. Zbog toga većina žena na ovaj način najlakše doživljava snažan orgazam i intenzivno seksualno zadovoljstvo. Ova vrsta orgazma doživi se najčešće.

Vaginalni orgazam

Vaginalni je podstaknut nervima koji se nalaze u predelu karlice. S ovom vrstom klimaksa vaginalni otvor postaje opušten, a materica se spušta u vaginu i tada nastaje duboki orgazam koji se oseća u celom telu.

Analni orgazam

Druga najveća koncentracija nervnih završetaka na našem telu nalazi se u anusu. Anus je povezan s glavnim karličnim mišićem, pa kada mišić počne da se steže za vreme orgazma, to se oseća u vagini i mokraćnim kanalima.

Orgazam preko G tačke

G tačka je nešto poput unutrašnjeg klitorisa. Njenim stimulisanjem doživljava se dubok i snažan orgazam koji u nekim situacijama proizvodi i male količine ejakulacijske tečnosti. Većina žena teško doživljava ovu vrstu orgazma.

Orgazam preko U tačke

Za sve one koji ne znaju, U tačka se nalazi tačno na mestu gde urin izlazi iz tela, ispod klitorisa. Najlakše se postiže oralnim seksom jer je potrebno stalno vršiti pritisak na to područje. Polagani seks ili isprobavanje nekih novih poza, najbrži je put do ove vrste orgazma.

Snažni produženi orgazam

Reč je o dubokom, snažnom intenzivnom klitoralnom orgazmu koji traje jako dugo. Postiže se na način da pri samom kraju se malo povučete i kažete partneru da promeni vrstu dodira. Da bi to postigli, morate da budete jako opušteni. U stvari, sve je na vama jer vi određujete dužinu trajanja nezaboravnog trenutka.

Spojeni orgazam

Dva orgazma u isto vreme, nije li to idealna kombinacija? Dakle, kada se dva područja stimulišu istovremeno, užitak je dvostruk. Za snažan orgazam pokušajte da kombinujete orgazam preko G tačke i klitorisa.

Mentalni orgazam

Sigurni smo da vam je ovo teško da zamislite, međutim i te kako je izvedivo. Neke žene svršavaju bez fizičkog dodira. Ova vrsta orgazma bazirana je na fantaziji. Nekim ženama mašta proradi dok čitaju erotske časopise i bukvalno uživaju.

Preko grudi do orgazma

Orgazam se može doživeti i dodirivanjem grudi i bradavica. Mnoge žene tvrde da na taj način osećaju vezu između grudi i klitorisa. Naravno, to zavisi od osobe do osobe kao i svaki do sad navedeni orgazam. Neke vole grublje, a neke nežnije dodire.

Zonski orgazam

Mnogi će se složiti da je ovo jedna od najčudnijih vrsta. Nekima je jednostavno dovoljno da ih pomazite po vratu, uhvatite za određeni deo tela i oni su gotovi. Da bi ste uspeli potrebno je detaljno da pretražite telo i pronađete sve erogene zone, piše Nacional.

POVEZANE VESTI

Utorak 16.08.2011. 08:51
Haha. Okej...
Petak 26.08.2011. 11:34
zabi pa drndaj i ima da prsti od zadovoljstva.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online